Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrockda hack durumu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Selamlar,
Uzun yıllardan beri ara ara girer kontrol ederim oyunu fakat oyundaki hackden dolayı bir haftadan fazla dayanamam tekrar indirmeye niyetlendim bugün fakat önce bir sorayım dedim oyun nexona geçtiğinden beri hack durumu nasıldır odalarda çok hile kullanan kişi var mı vs ? Teşekkürler şimdiden cevaplar için Smile
Uçan kaçan opk açan yok ama wh var. Ayrıca her hafta 'onursuzlar listesi' adı altında 200 300 kişi ban yiyor, bakımdan hemen sonra liste açıklanıyor.
Hack durumu iyi. 15-20 oyunda 1 ancak goruyorum
(06-12-2013 09:18 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Hack durumu iyi. 15-20 oyunda 1 ancak goruyorum

Bu görünen amatör hackler. Profesyoneller hep yanınızdadir ama fark etmezsiniz.
opk yı 10 oyunda bir görüyorum ama wh cogu oyuncuda gps mi ne diyorlar herkesde var
pm Breximatr miydi senin??
Teşekkürler hepinize cevaplarınız için, dün geceden beri oynadım birkaç el göze batan bir şey olmadı bakalım Smile Bir de bu haftada 300 kişi banlanıyor demişsiniz bunlar arasında wh kullananlar dahil mi yani wh leri tespit edebiliyorlar mı ?

@harakiri44
Hayır ben değilim.
eskisi gibi hack yok artık genelde wh fln tarzı hackler var onlarda kabullenmıyorlar hack olduklarınıBig GrinBig Grin
bende tekrar başlayacağım. en son mp7a1'in süresi bittiğinde oyunu bırakmıştım Smile hack durumunun böyle olması iyi olmuş.
Referans Adresler