Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [yayınlandı] The HOBBIT: The Desolation of Samug
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
... fragmanı bugün yayınlanacak! Aylardır bekliyorum oldukça da heyecanlıyım.

2 gün önce yapılan açıklama:
The new teaser trailer for The Hobbit: The Desolation of Smaug will be unveiled this Tuesday, June 11th, at 10am PT / 1pm ET!
(Kısacası fragman bugün yayınlanacak.)

NOT: Fragman yayınlandıktan hemen sonra konuyu editleyip ekleyeceğim buraya.

EDIT: Akşam saat 7-8 civarında yayınlanacağı söyleniyor.

EDIT: VE FRAGMAN GELDİ !

Bu da posterimiz

[Resim: 942826_658169270876189_1299893400_n.jpg]
Heyecanla bekliyorum.Kitabı okudum sonuçta çocuklar için yazılmış bir kitap ama 2.film ilkinden çok daha ciddi olacaktır.
(06-11-2013 11:33 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]2.film ilkinden çok daha ciddi olacaktır.

LOTR serisinin tüm filmlerindeki mizahın toplamından daha fazla bir mizah vardı Beklenmedik Yolculuk'ta. Kesinlikle dediğin gibi olmasını istiyorum ve bekliyorum ben de.
Yiyorsa silmarilyon u çeksinler. Dizi olur vallahi.

Dostum videoeklendiği zaman başlığıda editler misin?
(06-11-2013 01:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Yiyorsa silmarilyon u çeksinler. Dizi olur vallahi.

Editlerim dostum 7-8 civarında yayınlanacağı bilgisini aldım ama belli de olmaz.
(06-11-2013 01:42 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]
(06-11-2013 01:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Yiyorsa silmarilyon u çeksinler. Dizi olur vallahi.

Editlerim dostum 7-8 civarında yayınlanacağı bilgisini aldım ama belli de olmaz.

Eyvallah Smile
O mizahlar kitapta da var ama illa filmde de olacak diye bir şey yok çünkü hobbit kitabının kitlesi çocuklar içindi filmin kitlesi ise değil
oyhş.. Tabi daha kaç ay var 2 3 fragman daha yayınlanır fakat bunlar son bölümleri gibi daha ormanı geçecekler =)
Beyler Yanlış videoyu seyrediyorum galiba tam link verir misiniz?
(06-11-2013 08:54 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]oyhş.. Tabi daha kaç ay var 2 3 fragman daha yayınlanır fakat bunlar son bölümleri gibi daha ormanı geçecekler =)
Beyler Yanlış videoyu seyrediyorum galiba tam link verir misiniz?

?

http://www.thehobbit.com/index.html
http://www.youtube.com/watch?v=fnaojlfdUbs
güzel güzel ama işte ilkinde de sevmediğim yan her şeyin efekt olması bu da gerçekciliği bozuyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler