Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: League of Legends Hero
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler indirdim oynamaya başladım 5. oyunum falan oluyor. Şuan Miss Fortune ve Phantom mu neydi savaşçı türü bir şey bu herolarla oynuyorum Smile Bana 400 RP hediye verdi bununla bir tane alayım dedim de seçemedim. 400 RP'yi aşmaması şartıyla önerileri bekliyorum.

Birde Rp için referans isteyen bir site varmış 30 kişiye tamamlamak lazım. Yardımlarınızı esirgemeyin Smile

http://freeleaguecodes.net/ref?id=8hzjsaxeva
Rp yi harcama hemen Ip le al bence zaten yarın yeni herolar bedava olucak onları denersin sevdiğin olursa alırsın
(06-10-2013 04:41 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Rp yi harcama hemen Ip le al bence zaten yarın yeni herolar bedava olucak onları denersin sevdiğin olursa alırsın

Hm tamam o zaman bekleyelim yarını. Ip'yi 3100 küsüre Katarina vardı onun için biriktiriyorum. Teşekkürler.
Bırakın LoLü DotA DotA2 oynayın. Hero satın almak mı olurmuş MOBA oyunda :/
(06-10-2013 09:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bırakın LoLü DotA DotA2 oynayın. Hero satın almak mı olurmuş MOBA oyunda :/

Ben 2 sınıde beceremıyorum kuzenım lol oynuyodu bende sıkıldım ındırıyım dedım oynamaya çalışıyorum ama beceremıyorum. Dota ya gelsem sizin için daha kötü olur Smile
(06-10-2013 09:04 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Bırakın LoLü DotA DotA2 oynayın. Hero satın almak mı olurmuş MOBA oyunda :/

La dota 2 ne arkadaş grafikler can çekişiyor her yer silüet gibi.
kardeş verdiğin link tamamen kandırma amaçlı boşuna uğraşma bizim arkadaşlar 10 tane fln yaptı kod verdi oda geçersiz sayıldı sen ıp kas
Bende bu oyunu oynuyorum yardıma ihtiyacın varsa söyle ismim :LietoMæ
Bide bu oyunun pbe(public beta environment) var. Orda bütün herolar erkenden çıkıyor ve sen deniyorsun her hafta 4000 rp 10000 ıp veriyorlar. Bütün herolar 450 rp 450 ıp tarzı skinler 390 rp bazı hero ve skinler 10 rp den veriliyor. Üyelik açmak için her ayın birini beklemen gerekiyor. Üyelik diğer günlerde açılmıyor. pbe linki:http://pbe.account.leagueoflegends.com/
Referans Adresler