Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock İllimünati İfşa
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Tamamen zevk amaçlı atıyorum o yüzden aşağılamayın. Oynarken üçgenler farkettim ve warrockun hangi safta olduğunu keşfettim. Oda çoğu ünlünün olduğu gibi illimünatici Big Grin delil: http://u1306.hizliresim.com/1b/b/nzkqz.png
İlluminatinin simgesi üçgen değil tek gözdür. Her şeyi gören göz anlamında. Ona bakarsan eskiden halı dokumaları da üçgendi onlarda mı gizli örgüt üyeleri o_O
üçgenin bir çok özelliği var masonlukta illa göz olması gerekmez boynuz gibi simgelerde temsil eder önemli olan bunları bilmek
üçgenleri takip et... Bizi bulacaksın..

Ayrıca onlar üçgen değil deltoid Big Grin
İllimunati ile ilgili yeterince bilgim var neyi amaçladığı ne ile simgelendiğini biliyorum ama oradan illimunatiyi çıkartmak bana saçma geldi. Şahsen.

(06-10-2013 01:16 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]üçgenleri takip et... Bizi bulacaksın..

Üçgenleri takip ediyorum ama başladığım yere geri döndüm, ne yapalım Big Grin
(06-10-2013 01:57 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]İllimunati ile ilgili yeterince bilgim var neyi amaçladığı ne ile simgelendiğini biliyorum ama oradan illimunatiyi çıkartmak bana saçma geldi. Şahsen.

(06-10-2013 01:16 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]üçgenleri takip et... Bizi bulacaksın..

Üçgenleri takip ediyorum ama başladığım yere geri döndüm, ne yapalım Big Grin

Kaz orayı Big Grin
ilk cümledede belirttiğim gibi zevk amaçlı Big Grin

Adam ÖSS'ye çalışıyor beyler. DAĞILIN
(06-10-2013 02:50 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Her yerde belli ediyorum ya ayrıca Lys o ciciş
(06-10-2013 05:18 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-10-2013 02:50 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]

Her yerde belli ediyorum ya ayrıca Lys o ciciş

Ha Öğrenci seçme sınavı ha Lisans yerleştirme sınavı ne fark eder Big Grin Bugün Balığımın yanındayım =)
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler