Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Thief
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Mükemmel ötesi bir oyun geliyor !

Bu oyundan pek bir haberim yok.Sevmemin 2 nedeni var :

-Yönlendirdiğimiz kişinin deri kıyafeti olması.
-Oyunda yay olması.

Assassin's Creed'i çok severim,ama saçma olan kısmı özellikle Ezio'nun olduğu oyunlarda suikastçinin 50 kg zırhının olması.Çok saçmaydı.Thief daha mantıklı.Full hafif deri kıyafetler Big Grin

Neyse.Trailerinden öncede LEVEL dergisinde okumuştum Thief'i.Ve machinima şimdi paylaştı trailer'i :

Ne? Bunda da mı yay varmış? İlla cıvığını çıkartacaklar.
Ben 7-8 farklı oyun oynuyorum,hepsinde yay var Big Grin
Sanki yay bir bilim kurgu silahı. Neden olmasın ki?
(06-09-2013 04:23 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sanki yay bir bilim kurgu silahı. Neden olmasın ki?

Olmasın demiyorum ama bir oyun ekledi diye olur olmaz oyunların da eklemesi hatta bu silahı oyunun kemik yapısı içine sokmak cıvığını çıkartmak değildir de nedir? Battlefield'a bile eklendi (bkz. XBOW). Bilim kurgu silahı olsa gam yemeyeceğim. Zaten artık çoğu oyun geleceği baz alıyor. Gelecekte hala yay kullanmak? Hele hele savaş meydanında? Mantıksız geliyor. Tabii bu kadar eleştirmemin sebebi firmaların yenilik eklemek yerine başkasının eklediğini kendi oyunlarına da eklemeleri.
(06-09-2013 05:40 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(06-09-2013 04:23 PM)kurosowa Yazılan: [ -> ]Sanki yay bir bilim kurgu silahı. Neden olmasın ki?

Olmasın demiyorum ama bir oyun ekledi diye olur olmaz oyunların da eklemesi hatta bu silahı oyunun kemik yapısı içine sokmak cıvığını çıkartmak değildir de nedir? Battlefield'a bile eklendi (bkz. XBOW). Bilim kurgu silahı olsa gam yemeyeceğim. Zaten artık çoğu oyun geleceği baz alıyor. Gelecekte hala yay kullanmak? Hele hele savaş meydanında? Mantıksız geliyor. Tabii bu kadar eleştirmemin sebebi firmaların yenilik eklemek yerine başkasının eklediğini kendi oyunlarına da eklemeleri.
savaş meydanında yay ve ok mantıksız ama oyunun temeli gizlilik olunca sorun yok ok ve yayda
(06-09-2013 06:42 PM)Kaya_Er Yazılan: [ -> ]
(06-09-2013 05:40 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]

savaş meydanında yay ve ok mantıksız ama oyunun temeli gizlilik olunca sorun yok ok ve yayda

O zaman da atmosfere giremiyorsun ki. Geçersin adamın arkasına, saplarsın bıçağı daha bir doyurucu olur. Bir siper arkasına geçip çat çat düşmanları indirmek bana göre değil. Tercih meselesi
savaşın ortasında şu ok kullanma hastalığı nedir tüm oyunlarda Big Grin adam sana m16 ile saldırıyo sen güm ok at indir hele battlefield 3 xbow rpg'den daha güçlü resmen Big Grin
(06-09-2013 03:32 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Mükemmel ötesi bir oyun geliyor !

Bu oyundan pek bir haberim yok.Sevmemin 2 nedeni var :

-Yönlendirdiğimiz kişinin deri kıyafeti olması.
-Oyunda yay olması.

Assassin's Creed'i çok severim,ama saçma olan kısmı özellikle Ezio'nun olduğu oyunlarda suikastçinin 50 kg zırhının olması.Çok saçmaydı.Thief daha mantıklı.Full hafif deri kıyafetler Big Grin

Neyse.Trailerinden öncede LEVEL dergisinde okumuştum Thief'i.Ve machinima şimdi paylaştı trailer'i :

50 Kg zırh filan olabilir. Koşmasını engellemiyor genede çita gibi koşuyordu Big Grin
(06-09-2013 03:32 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Mükemmel ötesi bir oyun geliyor !

Bu oyundan pek bir haberim yok.Sevmemin 2 nedeni var

Yorum yapasım bile yok ya aslında, neyse. Adam kendisiyle çatışıp sonra savaşı kazanmış lan.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler