Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Famas vs Mp7a1
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaslar ,
Mp7a1 snow camo mu daha iyi yoksa famas snowcamo'mu yani care package kırdırıcam hangisini kırdırayım ?
Medic - Assult Esit Agırlıklı Oynuyorum . Simdiden tesekkürler Smile
Adam eşit ağırlık.
Mp7a1 in susturuculu olanıysa iyi o.
off bee oyunu ne özledim... o mp7a1. en çok kullandigim silah. Engineerle ne iyiydi be duygulandım şimdi oynamak istiyorum ama hesap yok cafelerde wr yoktur Allahin boşverdigi yerde. ilçedeyim şu an için. 2 hafta kaldı.
MP7A1 Snow Camo tabiki de.. Şu anda bende var kullandığım en iyi silah diyebilirim. victory.gif
Mp7a1 camo okeyyy
branşı nedeniyle tabiki mp7a1 en azından ben böyle düşünüyorum
Yorum atan herkeze tesekkürler arkadaslar Smile Kac denemede cıkar bu alet Smile
lkiside farklı branşların silahları olduğu için karşılaştırmak birazcık garip geliyor bana. Tamamiyla senin oynayış stiline bağlı. Adam gördüm mü dibine girerim dersen Famas'ı tercih ederim. Tabi bunun yanında Adrenaline almak gerekli. Dip dibeyken canın inebilir. Yok ben uzaktan vurmayı severim dersen MP7 öneririm. Hem canının azalması minimum seviyeye iner ve takım arkadaşlarına sende var olan med.kitleri paylaşabilirsin. Tabikiside söylemiş olduğum önermeler sadece senin bize sorduğun silahlar. Normalde bana kalsa 2 silahıda kullanmam Smile
Senin kararın bana en fazla 3 denemeden sonra hep cıkıyor.
(06-09-2013 01:17 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]lkiside farklı branşların silahları olduğu için karşılaştırmak birazcık garip geliyor bana. Tamamiyla senin oynayış stiline bağlı. Adam gördüm mü dibine girerim dersen Famas'ı tercih ederim. Tabi bunun yanında Adrenaline almak gerekli. Dip dibeyken canın inebilir. Yok ben uzaktan vurmayı severim dersen MP7 öneririm. Hem canının azalması minimum seviyeye iner ve takım arkadaşlarına sende var olan med.kitleri paylaşabilirsin. Tabikiside söylemiş olduğum önermeler sadece senin bize sorduğun silahlar. Normalde bana kalsa 2 silahıda kullanmam Smile

ben famasla uzaktan oynuyodum Sad boğaçlar falan biliyo hep. Khalide ofisten çatıdaki adamı indiririm famasla. sekmeme diyolardı. kalp kırıyolardı.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler