Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock'a ne oldu ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Az önce sunucuya bağlantı koptu dedi. Ban mı yedim diye başka bir hesapla girdim yine aynısı "Hesap güncelleme başarısız oldu" diyor yardım eder misiniz ?
Pat diye konuyu acmadan once modemi restlemek veya oyunu kapayip acmak aklinizdan gectimi beyfendi ??
Afedersin ama cok yaptım yine olmadı Sad
Signore (boylemi yaziliyordu la neyse devam edelim) modemi alin bir elinize cekic alin tam vuracakken saatin 12 oldugunu gorup yatayim yarin hallederim diye yatin. Yatmadan once 1 fatiha 3 kuvvallahu okuyun. Yarin kesin acilir.

-Gereksiz yorum
(06-05-2013 11:56 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(06-05-2013 11:53 PM)HeyHey6161 Yazılan: [ -> ]Afedersin ama cok yaptım yine olmadı Sad

Signore (boylemi yaziliyordu la neyse devam edelim) modemi alin bir elinize cekic alin tam vuracakken saatin 12 oldugunu gorup yatayim yarin hallederim diye yatin. Yatmadan once 1 fatiha 3 kuvvallahu okuyun. Yarin kesin acilir.

Ben de 14 yaşindayken böyle miydim acaba Sad
(06-06-2013 12:05 AM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]
(06-05-2013 11:56 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(06-05-2013 11:53 PM)HeyHey6161 Yazılan: [ -> ]Afedersin ama cok yaptım yine olmadı Sad

Ben de 14 yaşindayken böyle miydim acaba Sad

Big GrinBig GrinBig Grin
Alican abi uyari puani verme allahisen %30 kaldi 100 e Sad
(06-05-2013 11:51 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Pat diye konuyu acmadan once modemi restlemek veya oyunu kapayip acmak aklinizdan gectimi beyfendi ??

(06-05-2013 11:56 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Signore (boylemi yaziliyordu la neyse devam edelim) modemi alin bir elinize cekic alin tam vuracakken saatin 12 oldugunu gorup yatayim yarin hallederim diye yatin. Yatmadan once 1 fatiha 3 kuvvallahu okuyun. Yarin kesin acilir.

-Gereksiz yorum

bu tür konularda böyle yorumlara devam edersen Alican abini beklemene gerek kalmayacak.
(06-06-2013 11:00 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]
(06-05-2013 11:51 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Pat diye konuyu acmadan once modemi restlemek veya oyunu kapayip acmak aklinizdan gectimi beyfendi ??

(06-05-2013 11:56 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Signore (boylemi yaziliyordu la neyse devam edelim) modemi alin bir elinize cekic alin tam vuracakken saatin 12 oldugunu gorup yatayim yarin hallederim diye yatin. Yatmadan once 1 fatiha 3 kuvvallahu okuyun. Yarin kesin acilir.

-Gereksiz yorum

bu tür konularda böyle yorumlara devam edersen Alican abini beklemene gerek kalmayacak.

Herkes ben değil ki dozunu tutturabilsin, değil mi ama Sad ?
(06-05-2013 11:56 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]kuvvallahu
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler