Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İninal
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Öncelikle bu bir reklam değildir Smile

Arkadaşlar Türkiye'ye yeni bir kart geldi.Bende çok beğendim ve yarın gidip alacağım.Önce fiyatını söyleyeyim,5 TL.Bu bir ön ödemeli kart.Yani fatura,üyelik banka ile uğraşmıyorsunuz.Aynı cüzdan gibi.

Aslında bu bir MasterCard.Tek farkı 18-'ler için ve ön ödemeli.Avantajları :

Teknolojik olarak,Gittigidiyor,Hepsiburada gibi alışveriş sitelerinde kullanılabilir.Bunun yanında JoyGame başta olmak üzere birçok oyun firmasında kredi için kullanabilirsiniz.Doğruyu söylemek gerekirse bende JoyGame'den duydum.

Gayet güzel birşeye benziyor.5 tlye alıyorsunuz.İstediğiniz zaman bakiye yükleyip alışveriş yapabiliyorsunuz.Şahsen ben her ne kadar sevmesemde Wolfteam'daki karakterlerden birinin olduğu kartı almak istiyorum Big Grin

İstanbulda özellikle neredeyse her PTT'de var.Silivri'de bile varsa vardır yani Big Grin

Tavsiye ederim güzel.Borç falan yok sadece yükleyip harcıyorsunuz.Net alışverişleri ve giyim vs. kullanılması güzel.Hatta alıp bakiye yükleyince direk LC Waikiki'ye uçacağım,yaza gömlek lazım Big Grin

Site : http://www.ininal.com/

Merak ettiğiniz herşeyi siteden bulabilirsiniz.

Yorumlar ?
Her oyuna bakiye yükleniyor mu bundan ?
MasterCard güvencesi olduğuna göre çok popüler olacak.Ve çoğu oyunda var zaten.Halada büyümeye devam ediyor.Siteden baksaydın anlardın bak :

http://www.ininal.com/uyeIsYerlerimiz/
Ee çok iyi yaş sınırı varmı bunda ?
(06-05-2013 03:14 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Ee çok iyi yaş sınırı varmı bunda ?

Dalga mı geçiyorsun Smile

(06-05-2013 02:53 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Aslında bu bir MasterCard.Tek farkı 18-'ler için ve ön ödemeli.
(06-05-2013 03:16 PM)Berkay Vural Yazılan: [ -> ]
(06-05-2013 03:14 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]Ee çok iyi yaş sınırı varmı bunda ?

Dalga mı geçiyorsun Smile

(06-05-2013 02:53 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Aslında bu bir MasterCard.Tek farkı 18-'ler için ve ön ödemeli.

Yok be niye dalga geçim ders çalışmaktan beynim bulandı görmemişim Big Grin
5 yaşındaki bir çocuk bile bir plastik parçasını birinin elinden alıp cebine koymayı biliyorsa,alabilir Big Grin

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18 yaş alabilir dostum Big Grin
Aslında Çok beğendim.18 - derken 18 yaşından küçükler diye kast ediyor olmalısınız sanırım..

Birde normal kredi kartından farkı ne ? Para Yatırıp istediğimiz zaman çekebiliyormuyuz ?
(06-05-2013 03:32 PM)Shy Yazılan: [ -> ]5 yaşındaki bir çocuk bile bir plastik parçasını birinin elinden alıp cebine koymayı biliyorsa,alabilir Big Grin

Bide sadece ptt'den mi alınıyor onun hakkında bilgi vermemişsin her ptt de var demişsin sadece ptt'denmi alınıyor?
(06-05-2013 03:35 PM)EzioAuditore Yazılan: [ -> ]
(06-05-2013 03:32 PM)Shy Yazılan: [ -> ]5 yaşındaki bir çocuk bile bir plastik parçasını birinin elinden alıp cebine koymayı biliyorsa,alabilir Big Grin

Bide sadece ptt'den mi alınıyor onun hakkında bilgi vermemişsin her ptt de var demişsin sadece ptt'denmi alınıyor?

Sadece PTT den alınıyor
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler