Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kızılayda Yapılan Şerefsizlik
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Kızılayda eylemdeyken olaylar çok büyüdü. Sivil polis aracı gözümün önünde aramıza girip 3 kişiyi ezdi 1 kişiyi sürükledi. Arabayı durduramadık ah bi durdurabilseydik... Dahasıda vardı şerefsiz polis bizim vergimizle alınan gaz bombalarını daha doğrusu ilk başta biber gazı bombası daha sonra kullanımı yasak olan portakal gazımı ne meretse onu attılar. Attılar derken yere değil nişan alarak insanların yani bizim üstümüze attılar. Bu kadarda değildir diyen arkadaşlar olacaktır şöyle ifade edeyim dönen gaz bombası kulağımı sıyırıp dibime düştü Allahtan sesi ıslık gibi geliyorda kaçabildim ama herkes benim kadar şanslı olmayabiliyor bire bir gördüğüm 4 kişiye gaz bombası isabet etti. Neyse son olarak dün sabahlamıştım fakat bugün canımı zor kurtardım kızılay avm içine sıkışan insanlara gaz bombası atıldı polis içerde yangın çıktığı halde çıkmaya çalışan insanları jopluyor dikkat ettiyseniz göz altı yapılmıyor çıkanlar linç ediliyor insanlar çok zor durumda ben kaçarken orda biri arabasına aldı sağolsun evime kadar bıraktı. Orda kalan arkadaşların Allah yardımcısı olsun. Sizinde canınızı sıktıysam kusuruma bakmayın.

Son olarak yarın bu olanların hesabı sorulacak...
http://sozcu.com.tr/2013/gundem/ankara-yangin-yeri.html
Bu bir soykırım.
(06-03-2013 01:52 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Bu bir soykırım.

ne alaka yaBig Grin
(06-04-2013 09:23 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]

ne alaka yaBig Grin

Soykırım bir grubu ırk, cinsiyet, yaş, siyasi görüş ve bunlar gibi hiçbir ayırt edici özelliği göz önüne almadan
yapılan şiddet dolu eyleme denir. Bu yaşananlar bir soykırımdır, insanlık onuruna yapılan bir hakarettir.

Lütfen biraz daha bilinç...
(06-04-2013 10:34 AM)M.K Yazılan: [ -> ]
(06-04-2013 09:23 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]

ne alaka yaBig Grin

Soykırım bir grubu ırk, cinsiyet, yaş, siyasi görüş ve bunlar gibi hiçbir ayırt edici özelliği göz önüne almadan
yapılan şiddet dolu eyleme denir. Bu yaşananlar bir soykırımdır, insanlık onuruna yapılan bir hakarettir.

Lütfen biraz daha bilinç...

Mustafa bari sen yapma. Tamam ortada orantısız güç var ama soykirimda yok ortada
ha Birde şunu söyleyim şu portakal gazını kullandıklarını belgeleyin. Fotoğraf yetmez bir kac dakikalık farklı görüntüler çekin. Ülkelerde portakal kullanımı yasaktır. Cezası var yani. Aldınız mı inceyi?
Abi portakal gazı ve kullanım tarihi geçmiş gazların kullanımı belgelendi rahat olun ayrıca gördüğüm tüm polislerin kaslarındaki numaraları spreyle boyanmıştı. Buda yapılanların meşru olmadığını bize gösteriyor iyi niyetli bir polis neden kask numarasını kapatma gereği duyarki ayrıca bunlar bir kaç polis değil barikat kuran çevik kuvvet yani bu kask no boyama işlerinden amirlerininde haberi var.
Referans Adresler