Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Türksat real 3d hd yayını başlamıştır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Önceden bu test yayınları ne işe yarar diye merak ederdim. Fakat bugün anladım ki bu adamlar yapıyor.

Konuya gelirsek bildiğin orijinal real 3d yayın yapıyor adamlar. Öyle saçma videolarıda değil ayrıca. 2012 olimpiyatlarını semazen gösterilerini falan yayınlıyorlar. 3d tv var bir halta yaramıyor diyen arkadaşlara duyurulur Smile

Bunlarda benim çektiklerim:

[Resim: 1370121743948.jpg]

[Resim: 137012190673.jpg]

[Resim: 137012117974.jpg]

ileride güzel güzel film yayınlama ümidiyle...
Başladı değil, 1.5 senedir var zaten HD, HD 3D yayınları. Genellikle spor tarzı dalgaları yayınlıyorlar 3D kanalında. Bu arada TRT HD var mı sende bilmiyorum ama, varsa yayınlanan önemli maçlardan sonra geceleyin o maçın 3D görüntüsünü veriyorlar. Yakarlarsan izlemeni tavsiye ederim.
(06-02-2013 01:39 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Başladı değil, 1.5 senedir var zaten HD, HD 3D yayınları. Genellikle spor tarzı dalgaları yayınlıyorlar 3D kanalında. Bu arada TRT HD var mı sende bilmiyorum ama, varsa yayınlanan önemli maçlardan sonra geceleyin o maçın 3D görüntüsünü veriyorlar. Yakarlarsan izlemeni tavsiye ederim.

Trt hd yok yada var 2000 tane kanal var yarısı şifreli Sad onuda eklerim Alii sağol Smile
Referans Adresler