Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Daha Özgür Bir Türkiye İçin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
An itibariyle kızılay meydanında sabahlayan tayfa arasında yerimi aldım. Bu olay artık bir ağaç olayı değil mevcut rejime yapılan bir baş kaldırıdır. Daha Özgür bir Türkiye için direneceğiz. İstanbul'dan arkadaşımdan aldığım habere göre polis Taksim'den çekilmiş. Aynısı Kızılay'dada olacak bugün yarın.
evet gezi parkından çekilmiş polis.
Sonumuz suriye olmasında.Unutmayın ki yeraltı kaynakları coğrafi konumdu vs vs bu konularda suriyeden çok daha zenginiz ve üzerimizde oyun oynamak isteyen ülke sayısı çok.Olası bir kaos durumunda üzerimizde oyun oynamak isteyen ülkeler harekete geçecektir.
Mustafa mümkünse genelden fotoğraf çekip koysana bir merak ettim doğrusu.
O değilde olayların Türk basınındaki etkisi, yabancı basındaki etkiye göre neredeyse bir hiç!

Ek olarak;
[Resim: rKkazDb.jpg]
(06-02-2013 12:45 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Mustafa mümkünse genelden fotoğraf çekip koysana bir merak ettim doğrusu.

4-5 tane olayı cok iyi açıklayan fotoğraf var elimde birkaçı kanlı olsa bile özelden yolluyorum.
(06-02-2013 12:45 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Mustafa mümkünse genelden fotoğraf çekip koysana bir merak ettim doğrusu.

[Resim: 20130601_184301_zps111491ed.jpg]

[Resim: 20130601_182103_zps4b98d245.jpg]

O değilde hiç tanımadığın bi kızın gelip biber gazından yanmış gözlerimi temizlemeye çalışması bana bu ülkede bir şeyler değişecek dedirtti.
(06-02-2013 12:59 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]O değilde olayların Türk basınındaki etkisi, yabancı basındaki etkiye göre neredeyse bir hiç!

Ek olarak;
[Resim: rKkazDb.jpg]

Yabancı basına rezil olunduğuyla kaldık. Sadece Dünya'dan haberler başlığı altında 1-2 dk gösterim var o kadar. Arada 5'er dakikalık detaylı haber aktarımı var BBC, CNN gibi kanallarda. Tüm gün yabancı haber kanallarını izledim ve şuna tanık oldum: Her saat içerisinde kesin olarak baktığım 2 haber kanalında Türkiye ile ilgili bir durum anlatıldığı zaman(özellikle Türk kökenli kişiler metinlerini okuduktan sonra kendi yorumlarını söylerken) bir anda spiker teşekkür edip bir diğer habere geçiyor. Buna 2 farklı haber kanalında şait oldum. Birazcık garip bir durum sankim :|
Referans Adresler