Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Özgür bir Türkiye
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
İşte bakın özgür bir türkiye'de yaşıyorum sanıyorsunuz fakat bi' diktatörün 1 lafı ile neredeyse hayat durma noktasında işte bu yüzden direniyoruz.
neye direniyorsun Smile yaptığınız şovdan başka bişey değil.
(06-01-2013 06:08 PM)MusLera Yazılan: [ -> ]neye direniyorsun Smile yaptığınız şovdan başka bişey değil.

sana kaç torba kömür verdiler la ? ağız göz kulak kapanmış yorum atıyorsun paso. 3 maymunun kesişme noktası.
sana vermediler diye kıskanma Smile biber gazı yemekten şaftınız kaydı :9
siz biber gazı yerken bizim taksimde "Zafere Ulaş" mamıza az kaldı topçu kışlası yapılacak SmileBig Grin
(06-01-2013 06:21 PM)MusLera Yazılan: [ -> ]sana vermediler diye kıskanma Smile biber gazı yemekten şaftınız kaydı :9
siz biber gazı yerken bizim taksimde "Zafere Ulaş" mamıza az kaldı topçu kışlası yapılacak SmileBig Grin

Bu adama küfredince banlanıyoruz işe bak
(06-01-2013 06:40 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]
(06-01-2013 06:21 PM)MusLera Yazılan: [ -> ]sana vermediler diye kıskanma Smile biber gazı yemekten şaftınız kaydı :9

Bu adama küfredince banlanıyoruz işe bak

Bende yazdığım yorumu geri sildim bu yüzden.
Küfür etmeyin genşler

(06-01-2013 05:28 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]İşte bakın özgür bir türkiye'de yaşıyorum sanıyorsunuz fakat bi' diktatörün 1 lafı ile neredeyse hayat durma noktasında işte bu yüzden direniyoruz.
Koyduğun gif animasyonun full videosu var mı elinde ?

Bunu bunu alın dışarıya
Adamın o lafı ile özgür olmanın alakası yok ki.Eğer zaten özgür bir ülke olmasaydık bugün ki olaylar olmazdı.Olay çıkartmaya çalışanı vururdu hükümet.(Bknz.Suriye)Bu olay daha çok halk'la başbakan arasında bir inatlaşmaydı.3 dönem ard arda seçim kazanınca kemikleşmeye başlayan hükümete iyi bir cevap oldu aslında.Benim tek korkum sonumuz Suriye olmasın.Çünkü olayların içinde terör örgütü yandaşlarıda vardı.
Ulan yaptığınız şovdan başka birşey değil.Ulan Hatayda o kadar insan öldü sesiniz çıkmadı..2,3 ağaç kesilcek diye ayaklandınız lan...Orda avm olsa yıkıp ağaçlandırcaz deseler alışveriş özgürlüğümüzü aldınız diye dışarılarda şov yaparsınız lan siz..Birde Provakatör maskeler..Oh tamam.Polis ne yapsın çaresiz müdahale etcek..

Kesinlikle özgür bir TÜRKİYE de yaşıyoruz...
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler