Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: BattleField 3 - Anı Yakalamak
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Birçok kişi çok farklı bir anı yakaladığımın videosunu çektim diye gelmiştir.Ama yok ! Ne şanssızım.

Az önce,eğer videosunu çekseydim büyük ihtimalle ilgi toplayacak bir olay oldu.End Game DLC'sinde RiverSide haritasında düzlük bir alanda bir araç var.2 kişi var içinde.Motorla yanlarına hızlıca gittim.Support'um.1 tanesi tırsıp indi,Mp7 ile icabına baktım.1 taneside direndi araçla uzaklaştı.Aniden geri döndü üstüme doğru sürmeye başladı.C4 kurdum tam dibime.Tam üstümden geçerken patlattım 5 C4'ü.1 damage bile yemedim ben ''ne garip ?''.Patlamanın etkisiyle havaya uçtu :

1-Ben ezilmedim.Hatta damage bile almadım.
2-Araba beklenmedik şekilde havalandı.
3-Araç patladı,adam öldü.

Çoğu kişi bunu okumamıştır.Sanırım 3-4 aylık BF3 hayatımdaki en garip olay oldu.Neyse sadede gelirsek :

Fraps değilde,oyun anında hazır olacak,güzel bir an olacağını hissettiğimde tek tuşla açabileceğim,o anda oyunu kasmayacak bir video çekme programı varmı ?

Güzel anlatamadım sanırım ama gerçekten harika bir sahneydi Tongue

Not : En çok adam öldürdüğüm 2. silahım knife Big Grin Şu arkadan takedownumsu bıçakla öldürüp künyeyi alma hareketini günde 30-40 farklı kurbana yapıyorum.Ve bayılıyorum bu harekete Big Grin
Ben "Dxtory" kullanıyorum fakat ücretsiz sürümünde çekilen videolarda kocaman DXTORY yazıyor. Satın alman gerekiyor ki 3600 Japon Yeni gibi bir ücreti var. Ayıptır söylemesi ben de arkadaşım almıştı onun serialını kullandım Smile

Araç havaya uçtu dedin de aklıma geldi. Bad Company 2 zamanında bizimkilerin bu konu ile ilgili çektiği bir video vardı;

Ben bu gece bayağı coştum.Kendime şaştım resmen.Motoru c4 ile diziyorum,tanka doğru yönlendiriyorum motorsikleti atlıyorum tam yanındayken patlatıyorum,2-3 kişi birden gidiyor.Havada paraşütle atlarken rastgele yerlere c4 atıyorum,patlatıyorum birileri ölüyor.Bu gece kendime şaşmış durumdayım Big Grin
arda gene uçururuz birşeyle bu akşam Big Grin skype aç akşam ^^
Ben kharg island'da düz yolda tankla takla atip tepetaklak kalmıştım. Sonra öldürdüler.
hani giremiyodun
(06-01-2013 02:59 PM)Peasant Yazılan: [ -> ]hani giremiyodun

Konuya bak yoruma bak.Format attım düzeldi.
Referans Adresler