Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Taksim
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(06-01-2013 05:11 AM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Bu nedir ya tam bir saçmalık...

[Resim: 944142_513077152093064_1642772251_n.jpg]

yerdeklerin yarısı bomba kovanı mı... Yok artık.
İnsanların öleceği kadar sert bir müdaheleyi yapacak kadar nasıl ele geçirmişler polisleri
Bence olayın altında başka birşey var beyler.Pek konuşmak istemiyorum bu konu hakkında ama gezi parkı için bu kadar direniş var olaylar var fakat ülkede şehit haberi olduğu zaman bu kadar olaylar olmuyordu.Kimsenin bu kadar sesi çıkmıyordu.İnsanlar ağaçları korumak için ordayız diyorlar fakat taksimdeki tüm dükkanlar hasar görmüş durumda ortalık savaş alanına dönmüş ve ağaçlarda zarar görüyor olaylardan.Şimdi ben başbakan haklı demiyorum ancak işin içinde bir iş var orasına eminim.Saman altından su yürüyor
(06-01-2013 01:32 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Bence olayın altında başka birşey var beyler.Pek konuşmak istemiyorum bu konu hakkında ama gezi parkı için bu kadar direniş var olaylar var fakat ülkede şehit haberi olduğu zaman bu kadar olaylar olmuyordu.Kimsenin bu kadar sesi çıkmıyordu.İnsanlar ağaçları korumak için ordayız diyorlar fakat taksimdeki tüm dükkanlar hasar görmüş durumda ortalık savaş alanına dönmüş ve ağaçlarda zarar görüyor olaylardan.Şimdi ben başbakan haklı demiyorum ancak işin içinde bir iş var orasına eminim.Saman altından su yürüyor

Reyhanlıda 50'den fazla vatandaşımız öldüktten sonra reyhanlı halkı ayağa halktı hükümet istifa sesleri yükseldi ama yandaş medya göstermedi
Peki 2 yıl önce hopa olaylarında neredeydi bu millet onuda yandaş medyamı göstermedi
(06-01-2013 01:46 PM)Audaz Yazılan: [ -> ]
(06-01-2013 01:32 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Bence olayın altında başka birşey var beyler.Pek konuşmak istemiyorum bu konu hakkında ama gezi parkı için bu kadar direniş var olaylar var fakat ülkede şehit haberi olduğu zaman bu kadar olaylar olmuyordu.Kimsenin bu kadar sesi çıkmıyordu.İnsanlar ağaçları korumak için ordayız diyorlar fakat taksimdeki tüm dükkanlar hasar görmüş durumda ortalık savaş alanına dönmüş ve ağaçlarda zarar görüyor olaylardan.Şimdi ben başbakan haklı demiyorum ancak işin içinde bir iş var orasına eminim.Saman altından su yürüyor

Reyhanlıda 50'den fazla vatandaşımız öldüktten sonra reyhanlı halkı ayağa halktı hükümet istifa sesleri yükseldi ama yandaş medya göstermedi

Reyhanlı'dan bu kadar tepki çıktı mı bilmiyorum ama evet şuanda medya yine suskun.Anca başbakan'ın konuşmalarını yayınlıyorlar.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler