Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gezi'de neler oldu?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(05-31-2013 10:35 PM)Audaz Yazılan: [ -> ][Resim: 960235_523843557663521_295893099_n.jpg]

Bihaber olanlar için;

Alıntı:Eyleme destek için meydanda bulunduğu öne sürülen 34 yaşındaki Allani, başına isabet eden gaz bombası kapsülüyle yere yığıldı.

Kadına ilk yardım çevredekiler tarafından yapıldı. Hemen Taksim İlkyardım Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Allani'nin kafatasının çatladığı kaydedildi. Doktorlar ağır yaralı Allani'nin yoğun bakımda 2 gün süreyle uyutulacağını belirtti.

Edit: 
(05-31-2013 10:47 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yazmış olduğun mesajın içerisindeki alıntı kısmında adım yazıyor.

Moruk adam sana sadece "Bazıları gülerek izler bazıları üzülerek." demiş. Sonrasında ise sağ-sol muhabbetini açan MusLera'ya cevap vermiş ama alıntı yapmadığı için biraz karışmış
Ölüler var.
(05-31-2013 10:52 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Edit: 
(05-31-2013 10:47 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yazmış olduğun mesajın içerisindeki alıntı kısmında adım yazıyor.

Moruk adam sana sadece "Bazıları gülerek izler bazıları üzülerek." demiş. Sonrasında ise sağ-sol muhabbetini açan MusLera'ya cevap vermiş ama alıntı yapmadığı için biraz karışmış

Yup, alıntı yapaydı eyiydi Smile Sileyim yorumu karışıklık olmasın.
(05-31-2013 10:04 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Olay ağaç park değildir bunlar bahanedir. Olay başkaldırıdır mevcut düzene karşı gelmektir.
Olayları uluslararası medyadan takip edin Türk medyası susturuluyor.

Bu adama kulak verin.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler