Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Şeffaf Sembol
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler warrockla pek ılgısı yok ama seffaf 32x32 hd yada resmın goruntusunu bozmadan guzel sembol yapabılen varmı acaba ?

ND: K.O Clan Sembolu ıcın arıyorum yardımcı olabilcek varsa Ö.M ulasabılrım.
şeffaf sembol dediğin olay png sanırım arka plan olmayacak yani?
Yanlız sana ilk yorumu atan bu işin ustadı iyi değerlendir,ne istediğini iyi anlat seni tatmin edecektir. Temiz çalışır,sınırları yoktur Smile
googlede az araştır bence 2008den bu zamana kadar bi çok konu açıldı internette yapılışı videolu anlatım ve hazırları fılan var işine yarar belki basit deniliyo ama benimde kafa basmıyodu o konuya Big Grin
(05-31-2013 12:14 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]şeffaf sembol dediğin olay png sanırım arka plan olmayacak yani?

aynen tag olarak da geciyor uzantısı
(05-31-2013 08:03 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]googlede az araştır bence 2008den bu zamana kadar bi çok konu açıldı internette yapılışı videolu anlatım ve hazırları fılan var işine yarar belki basit deniliyo ama benimde kafa basmıyodu o konuya Big Grin

ben kendımde yapabılıyorum zaten ıstedıgım resmı seffaf flnda hazır resım yapmıcam ozel yazı yazdırcam ve pelerınde net bellı olması ıcın acıksası ben prof olrak yapamıyorum ısı daha ıyı bılen birinden yardım almak ıcın actım konuyuWink
öm at bana
(05-31-2013 08:44 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]öm at bana

attım yardımcı olursan sevınırım metin.
Referans Adresler