Beyler facebook uygulamasi acayip derecede kasiyor bir fotografa basiyorum 15 sn de aciliyor buyutuyorum 1 dk sonra buyuyor kapatmak icinse ayri bir bekliyorum program en guncel halinde ayni sekilde telefonda kac kere restore yaptim gecmiyor sorun tek bende mi var yoksa 4s lerin hepsinde gecerli mi ?
uygulamada problem var sanırım
iPhone kaç olduğunu söyleyeydin iyiydi...
Ha 4s'miş pardon
Silip kaldırmayı dene.Olmazsa Fabrika Ayarlarına Dön yapabilirsin.
Bendede var bu 2 çözüm hep işe yarıyor

Genel kardeşim genel yerden yere vurasım geliyo valla faceden soğudum. Bir de şöyle bir şey var apple üst modelleri sattırmak için güncelleştirmelerle telefonu yavaşlatıyor deniyor, ben de katılıyorum bu görüşe gerçekten her güncelleştirmede daha da yavaşladı telefon.
(05-30-2013 11:27 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Genel kardeşim genel yerden yere vurasım geliyo valla faceden soğudum. Bir de şöyle bir şey var apple üst modelleri sattırmak için güncelleştirmelerle telefonu yavaşlatıyor deniyor, ben de katılıyorum bu görüşe gerçekten her güncelleştirmede daha da yavaşladı telefon.
Vay anasini ya ulan apple bile yapiyorsa bunu
Apple'ın mantığı bu,elindekini eskitip yenisine teşvik etmek.Ben 5 aldım 2 hafta oluyor.S4 alıcaktım ama öğrenciye olmadığı için,sırf büyük olduğu için almadım.Çokta pişmanım.Pc kasası kadar olsun,5'in nasıl olduğunu bilseydim S4 alırdım.
(05-30-2013 11:29 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Apple'ın mantığı bu,elindekini eskitip yenisine teşvik etmek.Ben 5 aldım 2 hafta oluyor.S4 alıcaktım ama öğrenciye olmadığı için,sırf büyük olduğu için almadım.Çokta pişmanım.Pc kasası kadar olsun,5'in nasıl olduğunu bilseydim S4 alırdım.
İyi yapmissin bence ios 7 gelince rahat edersin
Ha bide o var,iOs 1-2-3-4-5-6-7 ? Ne fark var.
Uygulamada sorun bendede ayni sorun var
Bende 4 var.
Vodafone 1gb internet paketi, hücresel + 3g. Facebook bilgisayardakinden daha hızlı. güncelleştirmeleri yapıyorum, ama "IOS" işletim sisteminin updatelerini yapmıyorum ayarlardan, sorun çıkmıyor. Tavsiye ederim.