Bu ülkenin yönetiminden ve polisinden hiçbirşey olmadığını anlamış olduk.Taksim'de yalnızca oturarak ve orada kalarak eylem yapan sivillere tonlarca biber gazı sıkıp tekme tokat döven bu ülkenin polisine her kuruş haram olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=9GVBSxKD6OY
Ne yaparsanız yapın,Biz kararı verdik !
AVM Yapacağım,biraz daha hırsızlık yapacağım demiyorda,peyzajıyla bilmem nesiyle orayı insanımız için uygun biryer yapacağız diyor,başbakan.
http://www.youtube.com/watch?v=suEVcTIpzxA
İçinde değerli eşyalarının bulunduğu,geceleri içinde kaldıkları neden yakıyorsunuz,Allah'sız polisler ?
Bu ülke için yapılacak hiçbirşey kalmamıştır.Şahsen 25 küsür yaşlarında ülkeyi terk edeceğim
Ülkemden utanıyorum !
Not : Ülkemden utanmamla şimdi birkaç ileri zekalı laf edecektir.Ülkemden utanıyorum,Türklüğümden değil.Ülkemden,onu yönetenden,yönetim biçiminden [Padişahlık],ve uygulanan durumdan [Soykırım].
Zafer Ulaş başta olmak üzere,forumdaki tüm arkadaşlarımdan değerli yorumlarını bekliyorum.
İlk düzgün konun herhalde

ama yazdıklarının hepsi doğru malesef böyle rezil bi ülkedeyiz
Yaşının benim yaşıma yakın olduğunu varsayıyorum ve etrafımda yaşıtlarımın düşündükleri hep bu.Parayı bulup avrupa ülkelerine yönelmek istiyor herkes bizim neslimiz ülkeden umudu kesti
Bu ülke zaten Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünden sonra bitmişti.Ülkeyi parçalama planları 1940'larda başlamıştı.Ve belliki 70 küsür yıllık amaçlarını gerçekleştiriyorlar.Benim yaşım 15-16 küsürat.Yaşıtlarıma göre siyasetle en çok ilgilenen insanımdır ki bu konunun siyasetle alakası yok.Bu ülkenin geleceği hiç iyi değil.Vatan,göz göre göre ellerimizde kül olup uçuyor.
ülkeyi parçalayandan çok, ülkeyi parçalayanda sorun var. Şimdi diyoruz ki ülkemizden utanıyoruz türklüğümüzden değil de. Bu boşbakanı ardı ardına yıllarca seçenlerde amerikalılar değil, Türkler yine. Bu ülkenin batısı istediğiniz kadar eğitimli olsun kültürlü olsun. Doğuda anadoluda köylerde kömüre, suyu olmayan köylerde çamaşır makinesine oy veren insanlar olduğu sürece bu ülkeden hiçbir şey olmaz.
Açıkçası ilk zamanlar ülkeyi terk etmek isteyenlere kızardım ve "kaçmak en kolayı, kalıp direnmek gerekir" derdim. Ama son zamanlarda yaşanan özellikle de Reyhanlı olayından sonra bile ülkemin insanlarının uykuya devam etmesi ve akabinde gündem değiştirmek için uygulanan alkol yasağı ile ben de ümidimi kesmiş bulunmaktayım. Fakat yurt dışında tonla akraba, eş-dost olsa da gidip gitmemek konusunda oldukça kararsızım. Aslında düşündüm de kaçıp gitmek bana hala anlamsızca geliyor. Zamanında Hasan Tahsinler, Sütçü İmamlar, dedelerimiz, ninelerimiz bu ülkeden kaçıp gitseydik şuan ya bir Avrupa ülkesinin sömürgesiydik ya da soykırıma uğrayıp hayatta bile değildik. Yurdum insanı bir gün elbette her şeyin farkına varacak. Tek temennim çok geçe kalmamaları.
(05-30-2013 10:19 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Açıkçası ilk zamanlar ülkeyi terk etmek isteyenlere kızardım ve "kaçmak en kolayı, kalıp direnmek gerekir" derdim. Ama son zamanlarda yaşanan özellikle de Reyhanlı olayından sonra bile ülkemin insanlarının uykuya devam etmesi ve akabinde gündem değiştirmek için uygulanan alkol yasağı ile ben de ümidimi kesmiş bulunmaktayım. Fakat yurt dışında tonla akraba, eş-dost olsa da gidip gitmemek konusunda oldukça kararsızım. Aslında düşündüm de kaçıp gitmek bana hala anlamsızca geliyor. Zamanında Hasan Tahsinler, Sütçü İmamlar, dedelerimiz, ninelerimiz bu ülkeden kaçıp gitseydik şuan ya bir Avrupa ülkesinin sömürgesiydik ya da soykırıma uğrayıp hayatta bile değildik. Yurdum insanı bir gün elbette her şeyin farkına varacak. Tek temennim çok geçe kalmamaları.
Geç kalındı bile dostum.Bu gün bahsettiğim videoyu izlerken içimden ''Yeteeeerrrrr'' diye bağırmak geldi.Ama komşular hariç kimse duymayacağı için boşuna.
Valla insanın kendi ülkesi gibi yok o uçaktan inipte İstanbulun havasını içime cekmeyi seviyorum

evet sizin için biraz garip gelebilir ama öyle yaklasık 5 seneden beri Almanyada yasıyorum ilk senelerde kalmak aklımdan geçmiyordu direk dönmek istemiştim sonraki 2 sene okula alıştım almancamı geliştirdim ve sevmeye basladım cünkü burda okul daha basit ve daha cok tatil veriyor diye

Ama son senelerde ülkemin degerini iyice anladım artık bıktım son senem oldugu için şükrediyorum neden diye sorarsanız Almanyanın öyle Türkiyeden iyi bi yanı yok fazla yok daha dogrusu avrupa artık eskisi gibi degil ve en büyük sebebim ise ırkçılık burda Türklere edilen lafları duysanız napardınız merak ediyorum adamlar sınıfta ögretmenin yanında bile alaycı davranıyolar ülkemizle ilgili ama ciddiye almıyorum cünkü adamların kendilerine saygıları yok din kitapları olan incili alıp futbol falan oynuyolar birbirlerine atıyolar yani bizde küçük cocuk bile bunun Kur'an ile yapılmayacağını bilir.Kaldıgım seneler boyunca sınıfla yada ailemle olsun cogu yeri gezdim(Hollanda & Fransa gibi yerlerde dagil) ve bizim Türklerin o bahsettigi avrupa standartlarını pek görmedim şahsen dogdugum ve büyüdüm şehir olan Eskişehir bile Köln gibi yerlerden kat kat güzel bu adamlar eskiden kurmuşlar herşeyi yaşamışlar ama gelişme yok suan ama bizim Türkiye her yönden gelişiyor

Yani kısacası illa gidicem diyosanız Amerika & Kanada gibi yerleri öneririm size.
En önemli seylerden birini unuttum internette youtube yada herhangi bir sitede hep Türklere karşı kin tutuyolar , ben lmanca ögrendim ve ingilizcemi yüksek derecede geliştirdim ve haliyle youtubeda Türkçe , Almanca , İngilizce başlıklı olan Türkiye hakkındaki videolarda durmadan bize küfür yagdırmalarını geciyorum durmadan aşağılamaya çalışıyolar dinimizle dalga geçiyolar falan ama cogunun bişeyden haberi yok ne yazıkki

Geçenlerde bi video gördüm tabiki hemen yazılanlara baktım ve biri aynen bunu yazmış *İsa tanrının gercek ogludur , Allah degildir* gülsemmi ağlasammı şaşırdım valla *.* Ve artık böyle videolara hiç girmiyorum gördügüm anda kapatıyorum cünkü o yazılanlara bakınca illaki cevap veriyorsun ondan sonra başlıyor ve 1-2 hafta böyle usanmadan tartışıyolar seninle haklı olmasalar bile

daha başlangıc bu eyalet sistemi tamamen paraçalayacak ülkeyi hazır olun