Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Torrent FİLM
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Şöyle VİP Üyelik istemeyen,TR Dublaj Filmleri olan mümkünse 720P veyahut 1080P Film paylaşan torrent sitesi varmı bildiğiniz. Eğer vip üyeysenizde rahatça verebilirsiniz,benden zarar gelmez Smile

Mümkünse yorum olarak düşüncelerinizi yazın direk Link atmayın benim yüzümden uyarı puanı almanızı istemem.
Türkçe dublajlı film seyredeceksen hic seyretme dostum.
bencede Türkçe Dublaj filmin tadını değiştiriyor
Tamamda usta evde Ailecek film seyretmek istiyorum,50 yaşındaki babama Altyazı nasıl izleticem,herkezin Film zevki başkadır ben sadece Site istedim tavsiye değil.
lstedigin tarzda bir site oneremeyecegim icin izlemek istedigin filmi aratip sonuna bdrip tr dublaj gibi seyler yazdigin zaman buyuk ihtimal istedigine ulasirsin diye dusunuyorum.
Özelden yolluyorum bir tane öyle özel üyelik istemiyor, Türkçe dublaj falan hepsi var.
(05-30-2013 08:09 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Özelden yolluyorum bir tane öyle özel üyelik istemiyor, Türkçe dublaj falan hepsi var.

Hacı banada gönderirsen sevinirim Smile
Semih abi imzan ne oyle Big Grin ben film oneririm liseli polisler komedi Big Grin
Bana da ÖM atar mısınız arkadaşlar Smile
(05-30-2013 08:09 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]Özelden yolluyorum bir tane öyle özel üyelik istemiyor, Türkçe dublaj falan hepsi var.

sen nasıl bir torrent manyağı çıktın Big Grin
Referans Adresler