Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iphone 4s 32gb siyah
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler başlıkta belirttiğim gibi iphone'umu 20gün sonra satmayı düşünüyorum. Telefonun bir kez camı çatlamıştı 300liraya camını yaptırdım. Temiz kullandığımı düşünüyorum ama tabii ki ilk aldığım gibi değil ki zaten bütün kullanıcılar güncelleştirmelerin telefonu yavaşlattığını söyler.

Telefonun özelliklerini netten öğrenebilirsiniz. iphone 4s 32gb siyah
Camında hiç bir çizik yok, arkası da öyle fakat yanında 1-2 ufak tırtık var yakından dikkatli bakmayınca görünmüyor.
Telefonu fabrika ayarlarına döndürüp, 2-3 ücretli uygulama yükleyip göndermeyi düşünüyorum alacak kişiye. ( AVPlayer, Flick kick vs.)

Telefonun 6ay taksiti kaldı 160lira ödüyorum ay başına, sattığım kişinin bunla ilgili bir problemi olmayacak.

Kutusu, kullanım kılavuzu, şarj aleti, kulaklığı duruyor. (Kulaklığı fiziksel olarak biraz kötü oldu ama ilk günkü gibi ses veriyor, çalışmasında bir problem yok.)

Bu telefonu kaç liraya satmalıyım ? Görüşlerinizi almak istedim ve WarrockTR'den isteyeni varsa önce onla görüşmek isterim konuyu buraya açma nedenim de budur. Smile
Ortalama olarak 1.300 Liraya satışları var tabi bu fiyat ürünün kozmetiğine göre de değişebilir.
Iphone 4s 16 gb'ı 1100 liraya satmayı başardım 1 yıllıktı, garantili 32 gb'ı tahminen 1200-1400 arası satarsın.
ekran değişmiş telefonun 700-800 liraya anca gider
Ekran fiyatı çok düşürür git telefoncuları gez 1200 falan veren olursa direk sat camdan falan bahsetme
Neden satıyosunki bendede 4s var her türlü işimi görüyor valla Big Grin
(05-30-2013 06:31 PM)Akif E. Yazılan: [ -> ]Neden satıyosunki bendede 4s var her türlü işimi görüyor valla Big Grin

Beleş ip5'e konuyorum Akif.Smile 4S benim de beklentilerimi karşıladı ondan yana sorun yok.
Benim arkadaşım daha yeni 4s 32 gb aldı 2. el 1 yıl garantisi duruyor 1000 tl ya piyasa baya düştü çünkü.
2. el ekranı da değişmiş en düşük 900-1000 tl arası satarsın benden söylemesi öyle 1200 - 1300 zannetmiyorum satabileceğini
900-999TL arası satabilirsin 100%
Beyler sağ olun çok yardımcı oldunuz.
Referans Adresler