Evet arkadaşlar Supernatural'ın 8. sezonu bitti. Sizce nasıl bir finaldi. Sizi en çok etkileyen ve hüzünlendiren neydi ?
Final beni o kadarda etkilemedi. Ancak meleklerin hepsinin cennetten dünyaya düşmesi tüylerimi diken diken yaptı.
beni parçalayan şey crowley nin `bende sevilmek istiyorum ` diye haykırışıydı orda bir kötü oldum ^_^
(05-30-2013 06:35 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]beni parçalayan şey crowley nin `bende sevilmek istiyorum ` diye haykırışıydı orda bir kötü oldum ^_^
Ben ilk önce crowley'in yalan söylediğini düşünüyordum. Sonradan anladım

Crowley'nin bütün coolluğu gitti de crowley şimdi duyguları olan cehennemin kralı mı oldu ? Çünkü tamamen tamamlanmadı test ? Meleklerinde kanatları yanarak gökten düşmesi çok etkiledi.Acaba Tanrıyı bu sezon gösterecekler mi onu bekliyorum ben tanıdığımız biri çıkar tanrıda büyük ihtimalle
(05-30-2013 06:12 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Crowley'nin bütün coolluğu gitti de crowley şimdi duyguları olan cehennemin kralı mı oldu ? Çünkü tamamen tamamlanmadı test ? Meleklerinde kanatları yanarak gökten düşmesi çok etkiledi.Acaba Tanrıyı bu sezon gösterecekler mi onu bekliyorum ben tanıdığımız biri çıkar tanrıda büyük ihtimalle
Tanrıyı göstermezler benim kanaatimce dizi böyle devam eder.