Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Supernatural
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar Supernatural'ın 8. sezonu bitti. Sizce nasıl bir finaldi. Sizi en çok etkileyen ve hüzünlendiren neydi ?

Final beni o kadarda etkilemedi. Ancak meleklerin hepsinin cennetten dünyaya düşmesi tüylerimi diken diken yaptı.
beni parçalayan şey crowley nin `bende sevilmek istiyorum ` diye haykırışıydı orda bir kötü oldum ^_^
(05-30-2013 06:35 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]beni parçalayan şey crowley nin `bende sevilmek istiyorum ` diye haykırışıydı orda bir kötü oldum ^_^
Ben ilk önce crowley'in yalan söylediğini düşünüyordum. Sonradan anladım Sad
Crowley'nin bütün coolluğu gitti de crowley şimdi duyguları olan cehennemin kralı mı oldu ? Çünkü tamamen tamamlanmadı test ? Meleklerinde kanatları yanarak gökten düşmesi çok etkiledi.Acaba Tanrıyı bu sezon gösterecekler mi onu bekliyorum ben tanıdığımız biri çıkar tanrıda büyük ihtimalle
(05-30-2013 06:12 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Crowley'nin bütün coolluğu gitti de crowley şimdi duyguları olan cehennemin kralı mı oldu ? Çünkü tamamen tamamlanmadı test ? Meleklerinde kanatları yanarak gökten düşmesi çok etkiledi.Acaba Tanrıyı bu sezon gösterecekler mi onu bekliyorum ben tanıdığımız biri çıkar tanrıda büyük ihtimalle

Tanrıyı göstermezler benim kanaatimce dizi böyle devam eder.
Referans Adresler