Bildiğimiz üzere akıllı telefonlarda google sesli arama teknolojisi mevcuttu. Artık PC ortamında da bu özellik mevcut !
Fazla söze gerek yok, girip kendiniz deneyin
#Kullanabilmek için tıkladıktan sonra yukarıya gelen " Mikrofon kullanılsın mı ? " sorusuna "İZİN VER" diye yanıt vermeniz yeterli.
Konu gözden kaçıranlar için açılmıştır, yeni mi gördün biliyorduk vb. yorumlar yapmayın lütfen 
Kendimi o sihirli sözcükleri söylerken annemin odaya girişini düşündüm.. Vazgeçtim

Yeni gördüm valla güzelmiş
İlk defa gördüğüm zaman denemek istedim. Tıkladım bir komedi videosunu aramak için " Karnen nerede " dedim ama o karşılığında " Annen nerede " yazınca bilgisayarı kapattım

Ben gribim hiç bi dediğimi anlamıyor

counter strike = kantır streyk ??
Benim bildiğim, şu ana kadar hiç bir mikrofonlu kayıt Türkçeyi anlamıyor, basit cümleler dışında
(05-26-2013 10:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim bildiğim, şu ana kadar hiç bir mikrofonlu kayıt Türkçeyi anlamıyor, basit cümleler dışında
WarrockTR yi anladı yeterince zor bi kelime bence

(05-26-2013 10:28 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ] (05-26-2013 10:25 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Benim bildiğim, şu ana kadar hiç bir mikrofonlu kayıt Türkçeyi anlamıyor, basit cümleler dışında
WarrockTR yi anladı yeterince zor bi kelime bence 
Onu anlasın yeter diyorsun yani

(05-26-2013 09:05 PM)Ruvale Yazılan: [ -> ]Ben gribim hiç bi dediğimi anlamıyor 
iyi gine sen gripsin ya peltekler ne edecek ^^