Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sınıfı Geçer miyim?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3 4
(05-25-2013 11:15 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Sınıfını geçer misin gerçekten hiçbir fikrim yok fakat ben lisedeyken hocalara sorduğumda onların da fikirleri olmuyordu. Her sene yönetmelik değişiyor müdür yardımcısına sorun diyorlardı. Tavsiyem senin de kesin sonuç için müdür yardımcısı ile görüşmendir.

(05-25-2013 11:11 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]
(05-25-2013 10:38 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Sana karşı cephe alanlar varsa bir okadar kişide senin arkanda hacı Smile

(05-25-2013 11:04 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]bende arkandayım Smile

Eyvallah eyvallah Big Grin hayır anlamadığım, mizaha eleştiri mi olurmuş Sad başbakanın karikatür dergilerine açtığı davalar geldi aklıma Sad

Moruk herkes yavaştan arkana geçiyor, bu pek hayıra alamet değil benden demesi. Kanka ayağı .... ayağı demiş bir düşünür

herkeş sen mi
iyi geceler beyler
(05-26-2013 12:12 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(05-26-2013 12:07 AM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]Onu bunu bırakın konuya onca mod. gırdı mesaj attı daha yeni konu baslıgı degıstırılmış Smile

Heç sorma riiiiz ya ben de olmasam değiştiren olmayacak ARTİST

Edit: He de banlıyım şu ezik modları Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin

Basta su bogac ezıgını banlayalım dıgerlerıne ıbret olur :-)
Metin çalışmalar nasıl gidiyor lys?
(05-26-2013 12:46 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]Metin çalışmalar nasıl gidiyor lys?

Seneye bıraktım diyebilirim ama az cok calısıyorum en azından alt yapıyı oluşturuyorum. Senın nasıl gıdıyor ?
kötü ya edebiyat bitik matta söyle böyle
takdiri ilahi din kardeşim Smile
(05-25-2013 07:14 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Temel ders kuran olup kalınca, cennete gidemiyor muyuz ?

Belki
(05-26-2013 08:47 AM)Peasant Yazılan: [ -> ]
(05-25-2013 07:14 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Temel ders kuran olup kalınca, cennete gidemiyor muyuz ?

Belki

Hee Kurandan Kalınca cennete gidemiyoruz..
Şimdi not hesaplaması yapalım kardeşim. Mesela biz haftada 30 ders saati ders işliyoruz. Bunun 1 tanesi rehberlik ancak rehberlikte not almadığımız için haftalık ders saatimiz 29 olarak kabul ediyoruz.( Sen imam hatipsin sanırım sen 35 saat görüyorsan haftada rehberliği çıkar dediklerimi yap.)

Şimdi örnekten notlar yazıcam kendine göre halledersin.

Matematik haftada 4 ders ve yılsonu notun 3 bu sana 12 kredi verir. Yani haftalık ders saatiyle yılsonu dönem notunu çarpıyorsun.

Diğer dersleri de böyle yap sonra kredilerin hepsini topla sonrada haftalık ders saatine böl geçiş notun tutuyorsa görürsün (2.5/3/3.5).

İnşallah yardımcı olur..
Sayfalar: 1 2 3 4
Referans Adresler