Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Sebepsiz banlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
5 yıldır aralıklarla da olsa emek verdiğim hesabım kesinlikle bilmediğim bi sebepten banlandı. Ticket attığımda şu şu olabilir diye 10 tane sebep saydılar, kesin sebebini isteyince daha fazla bilgi veremeyiz dediler. Oyuna kaç yüz milyon para yatır, daha 3 gün önce kaç tane item al, sonra neden olduğu bilinmeyen bir ban ye. Neden diyoruz daha mesaj atarsak spam olacakmış. Ne yazık ki tek mağdur olan da ben değilim. En ufak bi sebep gösterseler eyvallah. Küfür deseler tamam, küfür ettiğin hackerlar banlanmadı seni banladık deseler ona da eyvallah. Ama ana avrat kitap sövenlerin arasından sebebi de buysa yine ayrı dert. Her neyse, Nexon anca para almayı bilir, haram olsun.
Bende gamefirsten nexona hesap aktarımını onayladığım an ban yedim Big Grin
Ben çevremdekiler teker teker sebepsiz ban yemeye başlayınca çarı bıraktım şu an duruyor. Big Grin Başka türlü çarı koruyamam Nexon'dan Big Grin
Hayır iki tane ticket atmışım, dese ki şu şu sebepten tamam diyeyim. Hayatımda hack girmedi bilgisayarıma, saçma sapan programları hack zannedip banladıysa ayrı, iki tane sinkaflı küfür ettik diye kalıcı char mı banlanır? Onu da sanmıyorum. Anlamadım gitti. Bir de spam olarak değerlendireceklermiş. Tövbe
(05-23-2013 08:00 PM)No.troubLe Yazılan: [ -> ]Ben çevremdekiler teker teker sebepsiz ban yemeye başlayınca çarı bıraktım şu an duruyor. Big Grin Başka türlü çarı koruyamam Nexon'dan Big Grin

Big GrinBig Grin aynen adamlar onune gelenı banlıyor sebep gostermeden haklıda olsa haksızda olsa
Her hesabimla hack açtım valla Big Grin Durduk yere ban yedim olayı olmadı. Kafam rahat. Hatta bir keresinde hackten banlanan hesabımi, admini kandirıp açtırdım. Big Grin
Çünkü biliyorum adamların sistemi berbat. Wh açsak ruhları duymuyo. Adminle wh acik oynadim mesela. Bazen uçuyodum. Uçmak nasıl bi duygu merak ederdim gerçekte. Oyunla bunu bi nebze olsun tattim. Oyun değil mi?
Uçarım, Uçtum da.
(05-24-2013 12:27 AM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Her hesabimla hack açtım valla Big Grin Durduk yere ban yedim olayı olmadı. Kafam rahat. Hatta bir keresinde hackten banlanan hesabımi, admini kandirıp açtırdım. Big Grin
Çünkü biliyorum adamların sistemi berbat. Wh açsak ruhları duymuyo. Adminle wh acik oynadim mesela. Bazen uçuyodum. Uçmak nasıl bi duygu merak ederdim gerçekte. Oyunla bunu bi nebze olsun tattim. Oyun değil mi?
Uçarım, Uçtum da.

İfşa show Smile
Ticketa atılan cevapta adam gelmiş bana diyor ki daha fazla bilgi vermememiz söyleniyo. Adamın 5 senelik emeğini sebepsiz yere elinden al, sonra sebep gösterme. Ne anladım ben bu işten? Küfürse küfür hackse hack, göster kanıtını eyvallah. Böyle iş olmaz, emeğini geçtim daha serverdaki lagı halledemeyen adamlar onca para aldığı insanları mağdur ediyorsa bu oyun daha çok adam kaybeder. Türkiyede 2 server vardı World serverını zor doluruyoruz şimdi. İleri gideceklerine geri gidiyorlar.
Hiçbi program açmamama rağmen bugüne kadar 2-3 kere Party Program uyarısı aldım hiçbirinde bir sıkıntı olmadı. Bandan 4-5 gün önce de almıştım devam etti, ban günü yarım saat çıktım yeniden girene kadar ban yemişiz. Gel de konuşma. Önemli olan ben veya o değil bu çok kişiye olmuş adamlar charı bıraktım oynamıyorum bişey olmasın diye diyor. Ayıptır
sebepsiz banlananlar klubüne hoş geldin Big Grin
(05-24-2013 01:04 AM)emre52sms Yazılan: [ -> ]Ticketa atılan cevapta adam gelmiş bana diyor ki daha fazla bilgi vermememiz söyleniyo. Adamın 5 senelik emeğini sebepsiz yere elinden al, sonra sebep gösterme. Ne anladım ben bu işten? Küfürse küfür hackse hack, göster kanıtını eyvallah. Böyle iş olmaz, emeğini geçtim daha serverdaki lagı halledemeyen adamlar onca para aldığı insanları mağdur ediyorsa bu oyun daha çok adam kaybeder. Türkiyede 2 server vardı World serverını zor doluruyoruz şimdi. İleri gideceklerine geri gidiyorlar.
Hiçbi program açmamama rağmen bugüne kadar 2-3 kere Party Program uyarısı aldım hiçbirinde bir sıkıntı olmadı. Bandan 4-5 gün önce de almıştım devam etti, ban günü yarım saat çıktım yeniden girene kadar ban yemişiz. Gel de konuşma. Önemli olan ben veya o değil bu çok kişiye olmuş adamlar charı bıraktım oynamıyorum bişey olmasın diye diyor. Ayıptır

Malesef adamlar uğraşmamak için sorgu sual olmadan banlıyorlar.Neden diye sorunca da uğraşmamak için otomatik cevap atıyorlar.
Tamam oyunda hack konusu gamersfirste nazaran düştü ama hesaplarla ilgilenme daha kötü oldu.
Referans Adresler