Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Origin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Boğaç biliyor nasıl sövdüğümü bu konu hakkında.Neyse.

Üslubumu bu forumda asla bozmam ne olursa olsun.Ama gerçekten bunu yazarken çok tutuyorum kendimi.

Origin'de format attıktan sonra laptopa 3 gündür BF3 indiriyorum.Hep yüzde 70-80'lere geriyor ama kapatıp açınca pc'yi yine 20-30 dönüyor.Akşam yüzde 85'e kadar geldim.Az önce açtım YÜZDE 34 !!!

Birkaç kişi diyecekki :

'' Aa o zaman inene kadar pc'yi kapama bırak kalsın ? ''

Olmuyor.Pc başında aktif değilken kendi kendine yüklenme donuyor.Mesala yüzde 20 de bıraktım yüklendi yüzde 40 oldu.Yüzde 40'ta donuyor ve kapanıyor.Başlatınca yine yüzde 20'den.

Bu sorunun çözümünü bilen arkadaşlar varmı ?

Zaten çözemezsem bıktım artık bu ezik laptoptan ekranını alt kısmından ayırım çöpe atıcam 4. kattan.Konteynere.
başında dur, günde 1-2 saat ayır. her 10% ilerlemesinde origini ve bilgisayarı güvenli bir şekilde kapat. max 10 gün sürer sorun çıkmazsa, bir de böyle dene.
Denedim Zafer ya Sad Hep güvenli yapıyorum.Hatta :

Yüzde 50'de mesala.Yüzde 55 olunca çok dikkatli bir şekilde kapatıyorum Origin'i.Kaydolsun hesabı.Her yüzde 5-10'da yapıyordum.Yine böyle oldu.Bir kere daha olursa sanırım yine format atarım.
Herhangi bir oyunu bf3 indirilene kadar açık bırak bilgisayarda aktifte gözükürsün ve sorunun çözülür büyük ihtimalle
(05-22-2013 08:37 PM)Connor Keeway Yazılan: [ -> ]Herhangi bir oyunu bf3 indirilene kadar açık bırak bilgisayarda aktifte gözükürsün ve sorunun çözülür büyük ihtimalle

Mantıklı ARTİST
Iman gucuyle indiriyor demekki. Tongue
Referans Adresler