Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Visual Studio[C#]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Eğer yeterli istek gelirse C# 'da basit kodlarla başlar , veritabanı düzeyine gelene kadar anlatım yaparım beyfendi
Reyiz eğer bizim için böyle birşey yaparsan minnettar kalırım Smile
(05-22-2013 07:42 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Reyiz eğer bizim için böyle birşey yaparsan minnettar kalırım Smile

dostum benim anlatım yapmam sorun değil yaparım yapmasına basit o kısım dinleyici kitlesi olacakmı olay o victory.gif
örtmenim örtmenim Sad asdasdasdas Big Grin bunu yapmak yerine, en basitinden 10 dakikalık bir pilot episode çek. Yeterli gelirse kitle sana devam et, daha pratik daha hızlı.

Edit : pilot episode ne bilmeyenler için, deneme, trial diyelim. Yani o episode tutarsa seriye devam edilir.
İyi olur tabi, Can reisin İtalyanca eğitimi gibi son bulmasında Smile
Ama bunu video uzerinde yaparsan ve sesli olarak daha iyi olur wtr disina da cikarsin bu yolla ama resim uzerinden anlatirsan sikinti olur ve bi kac sene sonra linkler kirilirsa resimlerde gitmis olur kaliciligi olmaz Smile benden sana boyle bi tavsiye ister yap ister yapma sana kalmis kardo
(05-22-2013 07:50 PM)Snowrusher Yazılan: [ -> ]İyi olur tabi, Can reisin İtalyanca eğitimi gibi son bulmasında Smile

Yok ciddi ciddi başlamayı düşünüyorum/düşünüyoruz (serkanla)

(05-22-2013 09:10 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]Ama bunu video uzerinde yaparsan ve sesli olarak daha iyi olur wtr disina da cikarsin bu yolla ama resim uzerinden anlatirsan sikinti olur ve bi kac sene sonra linkler kirilirsa resimlerde gitmis olur kaliciligi olmaz Smile benden sana boyle bi tabsiye ister yal ister yapma sana kalmis kardo

bro zaten videolu düşünüyorum victory.gif
haberimiz yokmuş gibi anlat pokaaçç Big Grin
(05-22-2013 10:08 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]haberimiz yokmuş gibi anlat pokaaçç Big Grin

fateh benden sana +10 uyarı Big Grin şaka bir yana akşam sıkeyp gel Big Grin
Anlat dinliyoruz ^^
Referans Adresler