05-20-2013, 11:41 PM
Çok ''hata'' konuları açtım farkındayım ama bilgisayarım dandik yapıcak birşey yok 
Evet.Laptop format attırdım.Nasıl olduysa 5 yıldır AMD Radeon HD olan ekran kartım bir formattan sonra ATI Mobility döndü.Neyse.Değişiklikler :
Olumlu olan :
1-Yazılar falan sanki daha net
Olumsuzlar ise :
1-Origin'de hata var [az sonra bahsediceğim]
2-Arada bir kablosuz ağ kısmına tıklayınca açılmıyor
3-Bilgisayar 0'ken bile [format atılmış durumda] sanki sonuna kadar doluymuş gibi donmalar,hatalar falan veriyor.
Origin hatası :
Origin'de BF3 indiriyorum.Mesala yüzde 10'da.Bırakıyorum öyle birkaç saat sonra geliyorum yüzde 17 olmuş ama donmuş tamamen.Hiçbir yerine tıklanmıyor.Kapatıyorum herhangi bir yolla.Tekrar açıyorum origini bakıyorum yine %10.
1-Ya %7 artmış ama nasıl uçuyor bu oran ?
2-Zaman boşa gidiyor.1 gece pc açık bırakmamla inicek olan oyunu 3-4 gecedir açık bırakıyorum yine öyle.
3 saat açık bıraktım yüzde 47'ydi,şimdi baktım yüzde 54 olmuş.Yine dondu tabiki her zamanki gibi kapadım yüzde 47 oldu yine.
Yardım edin yoksa yıllarca inmez tek bir oyun.
Not : Yardım etmeyecek olanda yorum atmasın ''Ne çok konu açıyorsun'' vb.

Evet.Laptop format attırdım.Nasıl olduysa 5 yıldır AMD Radeon HD olan ekran kartım bir formattan sonra ATI Mobility döndü.Neyse.Değişiklikler :
Olumlu olan :
1-Yazılar falan sanki daha net
Olumsuzlar ise :
1-Origin'de hata var [az sonra bahsediceğim]
2-Arada bir kablosuz ağ kısmına tıklayınca açılmıyor

3-Bilgisayar 0'ken bile [format atılmış durumda] sanki sonuna kadar doluymuş gibi donmalar,hatalar falan veriyor.
Origin hatası :
Origin'de BF3 indiriyorum.Mesala yüzde 10'da.Bırakıyorum öyle birkaç saat sonra geliyorum yüzde 17 olmuş ama donmuş tamamen.Hiçbir yerine tıklanmıyor.Kapatıyorum herhangi bir yolla.Tekrar açıyorum origini bakıyorum yine %10.
1-Ya %7 artmış ama nasıl uçuyor bu oran ?
2-Zaman boşa gidiyor.1 gece pc açık bırakmamla inicek olan oyunu 3-4 gecedir açık bırakıyorum yine öyle.
3 saat açık bıraktım yüzde 47'ydi,şimdi baktım yüzde 54 olmuş.Yine dondu tabiki her zamanki gibi kapadım yüzde 47 oldu yine.
Yardım edin yoksa yıllarca inmez tek bir oyun.
Not : Yardım etmeyecek olanda yorum atmasın ''Ne çok konu açıyorsun'' vb.