Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bedava SMS
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Siteye ulaşmak için Buraya Tıklayınız.

Siteyi direk Türkiye operatörlerine yönlendirdim fakat bunu yurtdışınada ayarlıyabilirsiniz.SMS Atmak istediğiniz kişinin numarasını başında 0 olmadan yazın örnek 545 678 99 66 gibi , SMS içeriğinizi ve alttaki doğrulama kodunu doğru bir şekilde girerek SEND e basınız.Çalışıyor Tarafımca onaylandı victory.gif hayırlı sms'ler
peki numara verceğim site güvenilir bi sitemi bi bela oluşturmaz demi sonradan boğaçhan ? Big Grin
(05-19-2013 11:02 PM)JeWeL Yazılan: [ -> ]peki numara verceğim site güvenilir bi sitemi bi bela oluşturmaz demi sonradan boğaçhan ? Big Grin

kendime attım sorun yok fatih'han' Big Grin
Harbiden güzelmiş Big Grin
Güzelmiş Big Grin
Ben epeydir kullanıyordum ama buraya yazmak aklıma gelmedi.Neyse mesaj atacağınız kişiye isminizi ve sizin tanınmanızı sağlayacak bilgiler verin çünkü mesaj attığınız kişiye çok farklı numaradan gidiyor.Tanımayabilirler.Bi de mesajlarda bütün harfleri kullanmayınız.Ingilizce harfleri kullanın yoksa mesajınız anlaşılmayabilir.
Güzelmiş ya la Big Grin Kendime gönderdim gayet hızlı geldi numarada baya değişik bir numara.Güzel aslında yanına al telefonu sen beleş gönder o telefonuna atsın mesajlaş Big Grin
(05-20-2013 01:54 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Kendime gönderdim gayet hızlı geldi

[Resim: 14-subatta-profil-resmini-forever-alone-...112511.jpg]
(05-20-2013 06:03 PM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]
(05-20-2013 01:54 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Kendime gönderdim gayet hızlı geldi

[Resim: 14-subatta-profil-resmini-forever-alone-...112511.jpg]

Big Grin
Referans Adresler