İzlerken kopmuştum açıkçası. Ben yaradılışa inanıyorum derim, başkası evrim teorisi gerçektir der. Ama ne evrim teorisinin ne de yaradılışın elbette kesin kanıtı bulunamaz. Bu insanların tamamen kendi seçimidir. Lakin evrim için bilimsel kanıtlar öne sürülürken yaradılışın bir pilot kalemle anlatılmaya çalışılması bence bilgisizlik ve cahilliktir. Bu adamlar ile aynı dini paylaştığım için utanıyorum.
Burda çürütmek gibi birşey söz konusu bile olamaz.Hep aynı örnekler adamlar tıkanmış artık.Bu örnek üzerinden gidersek yaratıcıyı kim yarattı gibi basit bi soruylada din çürütülür
zerre kadar beyni olan insanmış, ulan gerizekalı sende bi gıdım beyin olsa çoğunluk inanıyor diye sorgusuz sualsiz kabul etmezdin. verdiği örneklere bak bir de.
(05-19-2013 11:51 AM)ErayG Yazılan: [ -> ]İzlerken kopmuştum açıkçası. Ben yaradılışa inanıyorum derim, başkası evrim teorisi gerçektir der. Ama ne evrim teorisinin ne de yaradılışın elbette kesin kanıtı bulunamaz. Bu insanların tamamen kendi seçimidir. Lakin evrim için bilimsel kanıtlar öne sürülürken yaradılışın bir pilot kalemle anlatılmaya çalışılması bence bilgisizlik ve cahilliktir. Bu adamlar ile aynı dini paylaştığım için utanıyorum.
Kardeşim adam hemen yakınındaki birşeyi örnek olarak vermiş. O da elindeki kalem. Bütün örnekleri vermeye kalksa kendi seviyesini dusurur. Programin da bi düzeni var adamın da süresi belki sınırlı. Ha şöyle dersen 'onlara ne ateistlerden' birşey demem Allahın varlığını kanıtlamak zorunda değiliz. Herkes kendi inandığı ile meşgul olsun.
Konuşma baştan sona "deli saçması".Bir yaratıcının var olup olmadığını ispatlamak imkansız.Öncelikle sen zaten o programa çıkarken müslüman kimliğinle çıkmışssın.yapacağın en inandırıcı bilimsel açıklamanın dahi zerre önemi yok.