Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vatan Computer
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bugün Topkapı vatanda LN2(Sıvı Azot) ile OverClock Show'u yapıldı gayet güzel geçti vakitimiz ilerleyen vakitlerde arkadaştan fotoğrafları alıcam paylaşırım sizlerle çekilişten Serkan Keçeci(xCamp3rush)'ye Full Plexi kasa , bana USB Uzatma kablosu çıktı(ironik olanda vatana usb uzatma kablosu almak için gitmiştim Smile )

bunların yanı sıra Gigabyte ufak çaplı hediyeler vererek gönlümüzü kazandı teşekkürler Gigabyte victory.gif

[Resim: n6d5w.jpg]

[Resim: n6d6d.jpg]

[Resim: n6d8v.jpg]

[Resim: n6d72.jpg]

Gigabyte Türkiye
Şu Topkapı Vatan'a hiç gitmedim.1 ay sonra gideceğim ve sanırım en az 2-3 milyar dökerek çıkacağım.

Şanslıymışsın Boğaç tebrikler,USB Kablosu ve Askılık.Bunlar çok önemli hediyelerdir öyle herkese çıkmaz Smile
(05-18-2013 08:43 PM)Shy Yazılan: [ -> ]Şu Topkapı Vatan'a hiç gitmedim.1 ay sonra gideceğim ve sanırım en az 2-3 milyar dökerek çıkacağım.

Şanslıymışsın Boğaç tebrikler,USB Kablosu ve Askılık.Bunlar çok önemli hediyelerdir öyle herkese çıkmaz Smile

Hediyelerde özel üretim 1 tane anakart vardı onu veya plexi kasayı alabilseydim beni tutan olmazdı zaten serkana söylemiştim çıksaydı merdivenden aşağı atlıyacaktım kasayla Big GrinBig Grin
lucky baby boğaç Big Grin
full plexi kasa sade kasa mı ?
(05-18-2013 09:47 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]full plexi kasa sade kasa mı ?

aynen sadece kasa ama puzzle gibi çıktı kutudan birleştirdim şimdi yarına resimleri atarım Big Grin çekiliş başlamadan önce isimler yazılırken ilk benim ismimi yazdı adam kağıdı kutuya atarken "ulan bi kasa çıksa fena mı olur" demiştim sonuç kurada ilk çıkan isim Serkan Keçeci Big Grin
full plexi kasayı sizde yapabilirsiniz aslında zor bişey değil sadece ekipman lazım (şarjlı matkap, plexi glass, vs. vs.) çok pahalı olacağını da zannetmem.Aslında yaz gelmeden yapabilirim plexiglass dan bi kasa rgb şerit led le de döşedinmi içini tadından yenmez Smile
(05-18-2013 10:42 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]full plexi kasayı sizde yapabilirsiniz aslında zor bişey değil sadece ekipman lazım (şarjlı matkap, plexi glass, vs. vs.) çok pahalı olacağını da zannetmem.Aslında yaz gelmeden yapabilirim plexiglass dan bi kasa rgb şerit led le de döşedinmi içini tadından yenmez Smile

Yani çok zor değil ama beleş bulmuşken ayıp olur şimdi Big Grin
(05-18-2013 10:49 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]
(05-18-2013 10:42 PM)Metin KANDEMİR Yazılan: [ -> ]full plexi kasayı sizde yapabilirsiniz aslında zor bişey değil sadece ekipman lazım (şarjlı matkap, plexi glass, vs. vs.) çok pahalı olacağını da zannetmem.Aslında yaz gelmeden yapabilirim plexiglass dan bi kasa rgb şerit led le de döşedinmi içini tadından yenmez Smile

Yani çok zor değil ama beleş bulmuşken ayıp olur şimdi Big Grin

beleşci serkaann Big Grin
Avcılar vatan'a da bekleriz arkadaşlar Smile OEM bölümü yardımcı oluruz Wink
Referans Adresler