Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Beyler acil görüşlerinizi almam lazım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Alt katımızda bir karı koca ve 3-4 yaşında ufak çocukları var ve 2-3 gündür çocuğun ağlama sesleri geliyormuş ve öğrendik ki adam çocuğu duvardan duvara fırlatıp dövüyor.Bu adamı polise vermek istemiyorum çünkü polislere güvenilmiyor kadında evden ayrılamıyor eşinden korktuğu için ben bu şahsı nereye şikayet edebilirim ruh hastası olduğu için nereye şikayet edilebilir internetten araştırdım bulamadım polise şikayet edilse polislerin hiçbirşey yaptıkları yok tek yaptıkları karakola götürüp 1-2 nasihat vermek verdikten sonrada herkesi evine yollamak ve eve geldiğindede hıncını yine çocuğundan çıkaracağına eminim güvenilebilir olan ne tarz bir yere şikayet edilebilir bu şahıs ?
Ben yinede bir polise haber ver derim

Edit:Adamıda bi veterinere göstermek lazım.
(05-15-2013 10:18 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Ben yinede bir polise haber ver derim

Ben Karagümrük-Edirnekapı'ya yakın bir yerde oturuyorum ve buradaki polisleri tanıyorum mahallede insanlar birbirini taşla sopayla dövse geliyorlar kavgayı ayırıp gidiyorlar birisi birisini bıçaklıyor basına yansımazsa kişi 2 yıl sonra bulunuyor açıkçası polise pek güvenemiyoruz çünkü adam ruh hastası insanın teki ve karısını sen mi şikayet ettin diye çocukla birlikte dövüyormuş başka kurumlar var mı şikayet edilebilecek ?
Aşağı inip adamın ağzını burnunu kır. Ufacık vücutlara kalkan eller kopsun.
Bir hukuk sitesindeki benzer konudan alıntıdır.

Alıntı:Maalesef "Çocukların yüzündeki endişeyi ve korkuyu yok etmeden, güzel bir dünya kurmayı düşlemek, yetişkinlerin iki yüzlülüğüdür".
Duyarlılığınız için ben de ayrıca kutluyorum. Çocuğa yönelik şiddet ve istismar için,en yakın karakol, Emniyet Müdürlükleri Küçükleri Koruma Şubesi, Cumhuriyet Savcılıkları, Sosyal Hizmet İl Müdürlükleri ve SHÇEK ile o ildeki baroya (büyük barolarda Çocuk Hakları Komisyonları vardır) başvurulabilir.
Naklettiğiniz olayda baba şiddet suçunu işlemektedir, TCK'nın 278 ve 279.maddeleri uyarınca bu şiddete vakıf olan herkesin ihbar yükümlülüğü de vardır.
Selam ve saygılarımla.
(05-15-2013 11:12 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Bir hukuk sitesindeki benzer konudan alıntıdır.

Alıntı:Maalesef "Çocukların yüzündeki endişeyi ve korkuyu yok etmeden, güzel bir dünya kurmayı düşlemek, yetişkinlerin iki yüzlülüğüdür".
Duyarlılığınız için ben de ayrıca kutluyorum. Çocuğa yönelik şiddet ve istismar için,en yakın karakol, Emniyet Müdürlükleri Küçükleri Koruma Şubesi, Cumhuriyet Savcılıkları, Sosyal Hizmet İl Müdürlükleri ve SHÇEK ile o ildeki baroya (büyük barolarda Çocuk Hakları Komisyonları vardır) başvurulabilir.
Naklettiğiniz olayda baba şiddet suçunu işlemektedir, TCK'nın 278 ve 279.maddeleri uyarınca bu şiddete vakıf olan herkesin ihbar yükümlülüğü de vardır.
Selam ve saygılarımla.

Çok teşekkürler yardımınız için Smile
ne yaparsan yap olay yine polise intikal edecektir
muhtara git derim ben eğer güvenilirse eninde sonunda polis işin içine girer ama
Sosyal hizmetlere konuşun çocuğa istismardan çocuğu alırlar ellerinden.İskenderunda olsan birlikte döverdik
in aşşağıya o adamı ıslak sopa ile iyice yoğur baktın hala devam ediyor adam evden döve döve çıkar bi dükkana kitle günde 7 öğün sopala iti.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler