Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: iPhone 5
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Tekrar telefon sormayacağım rahat olun,

Aldım Beyaz iPhone 5.Aman şu mikro simi halledene kadar canım çıktı.Neyse :

15-16 yaşlarında bir genç bu telefonla ne yapabilir ?
Ya arkadaş sen bu forumu twitter zannettin galiba tuvalete gitsen 15-16 yaşındaki çocuk tuvalette ne yapar tuvaletimin ışığı bozuldu ne yapmalıyım diye soracak mısın takıl kafana göre işte oh ne güzel iphone 5 her günde konu açma şu forumda.
Benim gibi düşünen çokmuş heSmile
15-16 yaşındaki çocuk iPhone 5 alırsa böyle yapar.
(05-14-2013 12:02 PM)Killer10TR Yazılan: [ -> ]Benim gibi düşünen çokmuş heSmile

Evet millet diyorki uzaya gidilecek teknoloji var bu telefonda,ben birtek internete girmeyi biliyorum Big Grin

Terslemenize gerek yok siz sanki her aleti elinize geçirince kullanmayı biliyorsunuz.Saçma yorumları kendinize saklayın.
donanımhaber,chip gibi forumlara gidersen senin için daha yararlı olacaktır
"15-16 yaşında çocuk bu telefonla ne yapar ?" sorusunu soracaksan, o telefonu niye alıyorsun ?
Ayrıca "Terslemenize gerek yok siz sanki her aleti elinize geçirince kullanmayı biliyorsunuz.Saçma yorumları kendinize saklayın." demişsin, saçmalığın hası sende. Madem telefonu kullanmayı bilmiyorsun, madem araştırmanı yapmadın, neden aldın ? Alacağın ürünü önce bi araştır, ne yapılır nasıl kullanılır bir öğren.

Benim kişisel fikrimi sorar olursanız forum sakinleri, bu konu "sonunda iPhone5 aldım" konusudur.
Camwow yükler ön kamera ile imtihana başlar,Asphalt7 yarış oyunu şuan ücretsiz haftanın ücretsiz oyunu app storeden indirip oynamanı tavsiye ederim ipad 2 de çok hoş telefondada fena olmadıgını duydum dene bir heroes of order and chaos da indirip oynaya bilirsin strateji oyunu ama şuan zorlaştı az bunları bir dene
(05-14-2013 03:42 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]"15-16 yaşında çocuk bu telefonla ne yapar ?" sorusunu soracaksan, o telefonu niye alıyorsun ?
Ayrıca "Terslemenize gerek yok siz sanki her aleti elinize geçirince kullanmayı biliyorsunuz.Saçma yorumları kendinize saklayın." demişsin, saçmalığın hası sende. Madem telefonu kullanmayı bilmiyorsun, madem araştırmanı yapmadın, neden aldın ? Alacağın ürünü önce bi araştır, ne yapılır nasıl kullanılır bir öğren.

Benim kişisel fikrimi sorar olursanız forum sakinleri, bu konu "sonunda iPhone5 aldım" konusudur.

Belki araştırmadan almıştır normal karşılamak gerek diyeceğim ama tercihi iyi terslemenize gerek yok.
Konuyu açan arkadaşta Iphone 5 ile neler yapılabilir.Sevilen ve güzel uygulamaları söyler misiniz deseydi daha iyi olurdu.
(05-14-2013 08:14 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]
(05-14-2013 03:42 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]"15-16 yaşında çocuk bu telefonla ne yapar ?" sorusunu soracaksan, o telefonu niye alıyorsun ?

Belki araştırmadan almıştır normal karşılamak gerek diyeceğim ama tercihi iyi terslemenize gerek yok.
Konuyu açan arkadaşta Iphone 5 ile neler yapılabilir.Sevilen ve güzel uygulamaları söyler misiniz deseydi daha iyi olurdu.

Aynen katılıyorum iphone iyi cihaz ama pek teknolojik değil yapacağın tek şey uygulama veya oyun indirip zaman geçirmek öyle uzay telefonu felan hikaye.
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler