Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samsung Galaxy ace s5830
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bu telefonu kullanan varsa aranızda hangi oyunları yüklediklerini yazabilirmi.Temple run gibi oyunları denedim fakat açmadı.
(05-12-2013 03:45 PM)İndisputable Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu telefonu kullanan varsa aranızda hangi oyunları yüklediklerini yazabilirmi.Temple run gibi oyunları denedim fakat açmadı.

Donanımı yetersiz gpu su düşük grafikli oyunlarda donma kasma yada dediğin gibi açmama sıkıntıları yaşarsın.Grafiği düşük oyunları tercih etmeyi dene.
(05-12-2013 04:19 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]
(05-12-2013 03:45 PM)İndisputable Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu telefonu kullanan varsa aranızda hangi oyunları yüklediklerini yazabilirmi.Temple run gibi oyunları denedim fakat açmadı.

Donanımı yetersiz gpu su düşük grafikli oyunlarda donma kasma yada dediğin gibi açmama sıkıntıları yaşarsın.Grafiği düşük oyunları tercih etmeyi dene.

Önerebileceğiniz kaldıran oyn var mı acaba?
(05-13-2013 06:42 PM)İndisputable Yazılan: [ -> ]
(05-12-2013 04:19 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]

Önerebileceğiniz kaldıran oyn var mı acaba?

Temple run ın ilk oyununu deneyin hill clif olur belki marketten oyunlara bakarsanız orda oyunun resimleri mevcut resimlerden grafikler hakkında tahmin ederek indirmenizi öneririm.
subway surf denemelisin
Referans Adresler