(05-11-2013 10:51 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]yok durum öyle değil isteseler 1 günlük işi var açılması icin ama bizimkiler açtırmıyor işte. La sene başında sen telefona taktın mı bırakmasın diye 3310 aldılar 4 hafta öncesine kadar onu kullanıyordum sonradan evde c7 buldum
öyle yani hele bi şu 24 haziran pz. gelsin net açılıp pc alınacak. 1gb hdd falan Yıh yıh yıh. Sonra gelsin 3d filmler
1gb hdd yle bırak 3d yi, -3d izleyemezsin

(05-11-2013 10:51 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]yok durum öyle değil isteseler 1 günlük işi var açılması icin ama bizimkiler açtırmıyor işte. La sene başında sen telefona taktın mı bırakmasın diye 3310 aldılar 4 hafta öncesine kadar onu kullanıyordum sonradan evde c7 buldum
öyle yani hele bi şu 24 haziran pz. gelsin net açılıp pc alınacak. 1gb hdd falan Yıh yıh yıh. Sonra gelsin 3d filmler
1 gb yerine 1 tb demek istemişsen çok heveslenme. Uzun zamandır 1 tb hdd kullanıyorum ve çabucak doluyor, sürekli temizlik yapmak gerekiyor

Bu devirde 3 tb aşağısı iş yapmaz moruk
Vay arkadaş ben 350gb(200+150) ile yetiniyorum, sen 1tb az diyorsun

(05-12-2013 12:17 AM)ErayG Yazılan: [ -> ] (05-11-2013 10:51 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]yok durum öyle değil isteseler 1 günlük işi var açılması icin ama bizimkiler açtırmıyor işte. La sene başında sen telefona taktın mı bırakmasın diye 3310 aldılar 4 hafta öncesine kadar onu kullanıyordum sonradan evde c7 buldum
1 gb yerine 1 tb demek istemişsen çok heveslenme. Uzun zamandır 1 tb hdd kullanıyorum ve çabucak doluyor, sürekli temizlik yapmak gerekiyor
yok artık 3tb nedir eray

bende öyle düşünüyorum çabuk dolacağını ama kırtasiyeciden toptan 8.5luk dvd alacağım buraya olanları ona atarım 3d ler oyunlar vs hdd ye atarım
Aleyküm selam hoşgeldin tekrardan

(05-12-2013 08:10 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ] (05-12-2013 12:17 AM)ErayG Yazılan: [ -> ] (05-11-2013 10:51 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]yok durum öyle değil isteseler 1 günlük işi var açılması icin ama bizimkiler açtırmıyor işte. La sene başında sen telefona taktın mı bırakmasın diye 3310 aldılar 4 hafta öncesine kadar onu kullanıyordum sonradan evde c7 buldum
yok artık 3tb nedir eray
bende öyle düşünüyorum çabuk dolacağını ama kırtasiyeciden toptan 8.5luk dvd alacağım buraya olanları ona atarım 3d ler oyunlar vs hdd ye atarım
Yani arşiv yapacaksan hiç mi hiç yetmez haliyle. Hele hele dersen ben blu-ray izleyeceğim, 3d izleyeceğim işin zor 1 tb ile. Bir süre sonra insan dvd'ye yazdırmaktan da sıkılıyor

Vallaha şu sıralar elime bir miktar para geçmesini bekliyorum. Eğer geçerse ssd ile birlikte 2 tb daha ilave etmek gibi bir planım var ama bakalım..
Neyse konuyu çok saptırdık

Eee Can riiz nasılsın görüşmeyeli, özlettin kendini

ts ıp yok mu bu forumun ? gelirim
hiç ne olsun valla forumdayım artık

Biraz geç oldu ama tekrar hoş geldin