Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: nexon yönetimine
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
warrock hacklerde karşıdaki oyuncunun ip sini gösterme özelliği var ve bu ip yi bulup karşıdakinin internetini kesiyorlar geçen birine hack dedim attık odadan sonra pat internet kesildi benden kaynaklaniyor sandim 5-6 kere böyle olunca artik anladim ve bu son 2 gündür sürekli paket atiyorlar ip adresime ip adresimi nasil değiştiricem bilmiyorum ayrıca bu açığı kapatamayan nexon yönetiminede diyecek bişey bulamıyorum ayrıca çoğu oyunca önlerden oda kapmak için bug yapıyor fiş mi çekiyorlar napıyorlar anlamıyorum odadan atmaya çalışıyorum atılmıyor bu bugları düzeltin artik bakın bu mesajı yazarken bile paket attılar yazıyı kopyalıyorum internet geri gelince yollicam AngryAngry
5 sene oncesine donse keske oyun. ops.warrock.net imiz vardi ne guzel Sad
Hack dediğin kişi admin olabilir Smile DDos da yiyor olabilirsin. Örneğin bana inatla hack diyen olduğu zaman oyundan atıyorum.
ya can abi yapma Allah aşkına kişisel bilgilerimi koruyamayacaksa ne iş yapıyorlar adminler adam resmen ip adresimi öğreniyor ya bu nasil bi firmadir anlamadim gitti
İP adresini ögrenmeye ne var Smile Ddos yiyosun sen VİP hacklerde oluyor ve bug falanda degil + 2011 senesinden beri Ddos olayı var hatta şuan yok denicek kadar az eskiden adminlere bile Ddos atılırdıTongue
(05-11-2013 02:03 PM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Hack dediğin kişi admin olabilir Smile DDos da yiyor olabilirsin. Örneğin bana inatla hack diyen olduğu zaman oyundan atıyorum.

Can inatla hack diyen oyuncuları atman bana yanlış geldi. Hackın bu kadar yaygınlaştığı ve herkesin bunu kabullenmesini istercesine devam etmesi, artık gözden görülmez duruma gelmek üzere olan bir durum ( umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır)

İnsanların karşıya önyargıyla bakması gayet normal. Bunu oyuncular yapmıyor oyun yapıyor. Bu yüzden onları yargılamak ne denli doğru olur tartışılır Smile
ruvale kesinlikle haklisin
Bu sorun bana oyun bıraktırdı...
Referans Adresler