Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni >> Yine >> Yeniden ---> Hack
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Evet arkadaşlar herkesin bildiği gibi yeni patch gelmediği için hack manyağı olduk herkesin başına geliyordur ben bıkdığım için bu konuyu açdım ve resimler çekdim buyrun ....
Yorum sizin

llchoos3nl hacker bu
şikayet nasıl ediliyor bilmiyorum yapabilecek arkdaşların etmesini rica ediyorum ..

İşde K2 nin oyun ve hoşgörü anlayışı

Buarada bu hacker olanlar genelde 7 - 12 yaş grubu adamların işi gücü yok manyaklıkla uğraşıyorlar Ss.gif bunları onlar yapıyor sonuçlarına biz katlanıyoruz ...

Not :Karşı team e yaklaşık 15 dk boyunca atın adamı dememe rağmen atmadılar ,
bende tek kaldım adam beni 30 sefer öldürmek zorunda kaldı Ss.gif

[Resim: thumb_157629829.jpg]

[Resim: thumb_173798197.jpg]

[Resim: thumb_552457674.jpg]

[Resim: thumb_480524278.jpg]

[Resim: thumb_981915621.jpg]
At dediler atmadılar demişsin ama uzun zamandır kicklenmeyi engelliyebilen hacker görmedim ve onlarda yine çözüm bulmuşlar ve tur başladığı gibi adam kickliyorlar. Bittikce yeniden kickliyorlar dolayısıyla sen kickliyemiyorsun onu.
karşı team kicklemeye çalışmadı bile cevap bile yazmadılar bana kısaca onlarda adamın hacker olmasından hoşnutdular ^^
Doğrudur. Benim başıma geldi çünkü bir, ikikere adam odaya giriyor direk kickliyor..
Bazı ları İse Birlik Olmuş 2 Hackçi Aynı Takımdan Oluyor İçlerinden Birini Kicklerlerde Hayır Diyor Smile
hacklerde birini o kadar hızlı kicklemesının sebebı HACKERLARDA OTO KİCK VARMIS BİR HACKER ACIK ACIK SOLEDI ODADA Ss.gifSs.gifSs.gif
Yazık vakitlerine...
Yazik Diyorum...
Bunlarla uğraşacak halim yok valla. Benim daha büyük sorunlarım var.

Ben oyuna girer, hack olan odadan çıkarım, hack olmayan odada adam gibi oynar, level kasarım... Gerisi Tınnn...
Referans Adresler