Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Black Ops 2 Weekend
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Millet Steam'da Black Ops 2 Multiplayer bu hafta sonuna özel indirilebilir.Ama bu hafta sonu için Smile 2 günde olsa gayet güzel kaçırmayın derim.Hele benim gibi Black Ops 2'yi 90 TL gibi saçma bir ücret vermeyecek kişilerdenseniz Smile
boşver bilek ops 2 yi minecraft servera gel sen Smile
Cod serisinin sunduğu gibi çoklu oyuncuyu başka hangi oyun sunmuş? Bence indirip deneyin ve satın alın derim.

Bf3'çüler üzerime çullanmadan şunu da diyeyim; ikisi de fps olsa da çok farklı oyunlar. Ben bu iki oyunun karşılaştırılmasına karşıyım.
3 ay önce de haftasonuna özel ücretsiz sunmuşlardı.
(05-10-2013 11:35 AM)Shy Yazılan: [ -> ]Millet Steam'da Black Ops 2 Multiplayer bu hafta sonuna özel indirilebilir.Ama bu hafta sonu için Smile 2 günde olsa gayet güzel kaçırmayın derim.Hele benim gibi Black Ops 2'yi 90 TL gibi saçma bir ücret vermeyecek kişilerdenseniz Smile

O oyuna 90 tl saçma öyle mi ? vay canına. Ayrıca Eray reyiz haklı, BF3ün TDMleri her ne kadar CoD'dan kat kat daha iyi de olsa, iki oyunun çıkarılış amacı farklı, yani ben gidip canal TDM oynamak için BF3 alanın aklından şüphe ederim.
90 TL niye sacma olsunki? Adamlar o kadar emek veriyor yaparken bence hicbirsey o kadar para tabi bizim Türkler torrentden baska bisey bilmiyolar ne yazıkki Sad
Referans Adresler