Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: gölzüklü gülme simgesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
facebook ta bu 8-) işareti yapınca gözlüklü gülme simgesi oluşuyor ve ben normal hayatta gözlüklü olduğum için bunu kullanıyorum ancak forumda böyle olmuyor bunu eklerseniz sevinirim saolun 8-)
yok artık metin sendeyiz Big Grin
Allah, peygamber için banlayın SadSad
[Resim: 4658incib6063595.jpg]
B).gif senin için bu var olmazmı ? Big Grin
Benim içinde siyah çerçeveli gözlük fena olmazdı Big Grin
O değil de yeni farkettim

gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü​gölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklügölzüklü
B).gif saol
(05-11-2013 12:24 PM)Tontonum Yazılan: [ -> ]B).gif saol

oha Big Grin
(05-10-2013 03:41 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Allah, peygamber için banlayın SadSad

adam 1 konuda imana geldi lan Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler