05-09-2013, 01:15 PM
Öncelikle HepsiBurada ile ilgili sorunumu çözdüm.45,65 ' i 44,88 yaptılar ve onaylanmış oldu.Peşlerini bırakmayacaklarımı anladılar
Ama birdaha gerçekten alışveriş yapmam aşırı yavaş ve sorunlular.
Konuma gelirsek :
Onu bunu indiririm saçma yerlerden virüs girmez.Düzgün orijinal şeyler indiririm virüs girer.Google Chrome dakika başı kendi kendine sayfalar açıyor.İşte Desert Operations,Evlilik siteleri,farklı oyun siteleri,bazen TTNET'in sayfaları,Turkcell falan herşeyi açıyor.Ama ben link tıklamıyorum kendi kendine açıyor.Bu yazıyı yazarken bile 3 tane açıldı.Ne yapmalıyım ?
Ama birdaha gerçekten alışveriş yapmam aşırı yavaş ve sorunlular.Konuma gelirsek :
Onu bunu indiririm saçma yerlerden virüs girmez.Düzgün orijinal şeyler indiririm virüs girer.Google Chrome dakika başı kendi kendine sayfalar açıyor.İşte Desert Operations,Evlilik siteleri,farklı oyun siteleri,bazen TTNET'in sayfaları,Turkcell falan herşeyi açıyor.Ama ben link tıklamıyorum kendi kendine açıyor.Bu yazıyı yazarken bile 3 tane açıldı.Ne yapmalıyım ?

![[Resim: 8d439e6e8ff041b0ac78217.png]](http://img22.imageshack.us/img22/6235/8d439e6e8ff041b0ac78217.png)