Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: HepsiBurada
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Hepsiburada.com'dan bir mouse ve mouse pad sipariş ettim.Cuma günü TEB atmsinden ödedim.Ücret 45.65 tl.Atmden 50 tl verdim 5 tl gönderme ücreti ile 45 tl onlara ulaştı.Ve 2 gündür hala Ödemeniz sipariş onayınız için incelenmektedir diyor.

Ödeme kabul edilirmi ?

Hepsiburada.com'dan alışveriş yapmanızı kesinlikle tavsiye etmem.Çok yavaş ve bir sorunuz varsa,telefonunu arayınca müşteri hizmetleri sürekli müzik çalıyor.Müşteri hizmetleri bile yok.
Doğan holding bünyesinde olmasa dediklerine katılabilirdim fakat internet üzerinden alışveriş yapıcaksan en güvenilir sitelerin başında geliyor.Biraz bekle ödeme alınır.
Asıl soru :

45.65 ücrete 45 yatırdım.Kabul olurmu ?

idi Smile
kabul edilmeyebilir sonuçta adamlar fiyatı belli bir ölçüye göre hesaplayıp satışa sunuyor...
Ama 4 tl civarı kargo parası Yurtiçi Kargo.Bence böyle bir durum varsa getirsinler gerekirse ben 65 kuruş değil 20 tlde veririm Big Grin
Vermezler bu şey gibi olmuş aynı pazarlık yapıp almış gibi olmuş 50 kuruşu bile arıyolar çünkü hesaplar ona göre yapılıyor miller 10 kuruşla bile zengin oluyo Big Grin
Referans Adresler