Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: online oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Uzun süredir dota 2 oynuyorum fakat sürekli oynancak bir oyun değil yani 1-2 oyun atınca zevk alırsın günde o yüzden yeni bir oyun arayışındayım tarzı fark etmez son zamanlarda öne çıkan tavsiye ettiğiniz oyunlar var mı?
(05-03-2013 05:10 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Uzun süredir dota 2 oynuyorum fakat sürekli oynancak bir oyun değil yani 1-2 oyun atınca zevk alırsın günde o yüzden yeni bir oyun arayışındayım tarzı fark etmez son zamanlarda öne çıkan tavsiye ettiğiniz oyunlar var mı?

kaybetmedikten sonra günde 10 oyun oynasan yine zevk alırsın dota2de Sad
DayZ öneririm.
BF4. Çıktığı zaman.
bf 3 oyna bence bf 4 çıkar çıkmaz alırsan pahalıya patlar biraz geç ucuz al cebin yanmasın ^^
Dotada ruslar geliyor genelde o zaman bırakıcam diyorum sonra düzgün oyun gelirse de aldığım zevki diğer oyunlardan almıyorum yani karışık.Bir de bf/cod istemiyorum denedim daha önce sarmadı.
(05-04-2013 10:33 AM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]Dotada ruslar geliyor genelde o zaman bırakıcam diyorum sonra düzgün oyun gelirse de aldığım zevki diğer oyunlardan almıyorum yani karışık.Bir de bf/cod istemiyorum denedim daha önce sarmadı.

rusun çözümü var. US East gir, İngilizce seç dile. US Eastte Türkiyeden girince ping max. 150-200 arası oluyor. O da dotada pek lag olmuyor. Yani şey gibi, warrockta hani middle east falan girince lag olmasak da ülke farkından lag görürdük ya birbirimizi, onun gibi. Sadece ping var, lag yok. Rus da yok. Adamlar hepsi fairplayer. Mesela bir adam düştü sizin oyundan. 4-5 dakika olsa yine beklerler gelmesini, Avrupa serverlarında direk senin takım devam ettiriyor.
abd ben de çok lag oluyor wrda da 999 oluyordum modem dandik galiba Smile
Referans Adresler