Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Haremimin Resmi Belgesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
kiz var kiz var simdi kezbanlarsa sana kolaylik diliyorum. Yok degillerse yine kolaylik diliyorum Big Grin
(05-02-2013 10:57 PM)Mete Han Yazılan: [ -> ]kiz var kiz var simdi kezbanlarsa sana kolaylik diliyorum. Yok degillerse yine kolaylik diliyorum Big Grin

7-8 tane kezban var tabi kaçınlmaz onların olmadığı bir sınıf bulmak.
hangi okul lan orası
Top olma yolları vol.1: Resim paylaşımı
Ertesi gün oturma listesi, ondan sonraki gün kızların facebook paylaşımı, ondan da sonrasında bir mağazadan tanga vb. ürünler bakmak.
(05-03-2013 12:54 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Top olma yolları vol.1: Resim paylaşımı
Ertesi gün oturma listesi, ondan sonraki gün kızların facebook paylaşımı, ondan da sonrasında bir mağazadan tanga vb. ürünler bakmak.

Güzel post SmileSmileSmile

Ama arkadaş baya şanslı SmileSmile
L1'de ben de bu yönden şanslı olacaktım, fakat müdür ısrarla beni almadı. Safiye Sultan lisesine gidecektim okumak için, tanıdıklar falan çoktu orada ve ilköğretimden kalma kız arkadaşlarımın coğu da oraya gidiyordu falan filan.. Müdüre gittiğimizde bu çocuğu burada kaparlar demişti ve almamıştı beni Sad
(05-03-2013 12:54 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Top olma yolları vol.1: Resim paylaşımı
Ertesi gün oturma listesi, ondan sonraki gün kızların facebook paylaşımı,

bu 3 ü daha çok ticarete girmiyormu üstad ? Sad
Bende kız meslekteyim 30 kızın arasında 2 erkeğiz Big Grin gelmeden önce bu liseye şekerim demezdim artık herkese şekerim diyorum degiştirdi bu lise beniii Big Grin
(05-04-2013 12:04 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Bende kız meslekteyim 30 kızın arasında 2 erkeğiz Big Grin gelmeden önce bu liseye şekerim demezdim artık herkese şekerim diyorum degiştirdi bu lise beniii Big Grin

şekerim mi ? HÖ ._. ?
kebapp 26 erkek 1 kız fail lerdeyiz :/
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler