Beyler bana Amerika'da olan bi alışveriş sitesi lazım. Ben Amazon'a falan baktım ama sorun şu ki Amazon'da kişisel satıcılar var. LOTR ve Hobbit'in oyuncaklarını alacağım yani parça parça olduğu için farklı satıcılardan beğeniyorum ki böyle olmaz çünkü bu 10 farklı kargo demek oluyor. Kısacası gittigidiyor tarzı kişisel satıcılarla değil de direkt sitenin kendi satması lazım. Derdimi anlatabildim sanırım böyle film oyuncakları falan satan bi site istiyorum sizden.
ebay gittigidiyorun amerika şubesi

Ebay var falan da, Amerikadan getirirsen aldığın ürünün fiyatı kadar kargo ücreti yersin bence

(04-29-2013 04:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ebay var falan da, Amerikadan getirirsen aldığın ürünün fiyatı kadar kargo ücreti yersin bence 
Dostum bi yakınım getirecek kargo sorun değil de ebay da kişisel satıcılar üzerine kurulu değil mi ?
http://www.newegg.com/
var
dostum tanıdık varsa 1-2 pc parçası getirtsem parası neyse elden ödesem uyarmı sana / tanıdığına ?
(04-29-2013 05:17 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ] (04-29-2013 04:23 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ]Ebay var falan da, Amerikadan getirirsen aldığın ürünün fiyatı kadar kargo ücreti yersin bence 
Dostum bi yakınım getirecek kargo sorun değil de ebay da kişisel satıcılar üzerine kurulu değil mi ?
ebay de her türlü olması lazım.
gittigidiyor ebay ın türkiye şubesi yani gittigidiyor nasılsa aynısı ebay da da var (sistem olarak söylüyorum) hem kişisel satış yapabilirsin hemde birden fazla ürün satışı yapabilirsin