Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Game Start Basıyorum Bir Şey Olmuyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
oyunu bugun yükledim game starta basıyorum ve hiçbir yazı görünmüyor ne bir harf ne bir grafik çözülmüşlere baktım fakat bulamadım internette hiç bir yerde yok yardım eder misiniz?
Oyunu sil, bilgisayarı çöpe at ve yeni bir bilgisayar topla sonra gel BF3 oynayalım ???
(04-28-2013 10:56 PM)ibrahmsr Yazılan: [ -> ]Oyunu sil, bilgisayarı çöpe at ve yeni bir bilgisayar topla sonra gel BF3 oynayalım ???

Başımıza Zafer Ulaş v3.0

Acil - İmdat - Yardım adlı konu başlığı açamazsınız

Sorununa çözüm olarak Warrock Simgesine Sağ Klik > Özellikler > Uyumluluk > Bu Programın Çalıştırlacağı Uyumluluk Modu > Windows7 , Windows Vista , XP gibi seçenekleri deneyip > O kısımın hemen altında Ayrıcalık Düzeyi > Yönetici olarak çalıştıra tik atıp birde öyle deneyin
Başlığı görünce naptın sen yiğen yav dedim Big Grin
(04-28-2013 11:09 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]Başlığı görünce naptın sen yiğen yav dedim Big Grin

Kısmen aynı şeyi bende yaşadım zannettim kız kaçırdı nasıl ortadan kaybolcam gibi bir soru bekliyordum kii box.gif
yine olmadı hala devam ediyor ben nexon gelmeden öönceki downloadı kullanıp sonra nexonun clienti yükledim ondan olabilir mi ?
Referans Adresler