Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: En Sevdiğiniz Moderatör ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Boğaçhan'a verdim oyumu,içimden büyük bir şiddetle sevgili Hemşir arkadaşımız Akif,ama aslında can-ı gönülden M.K'ya,halbuki isterdim ki Metehan'a vereyim oyumu.
Bana bir sürü konuda yardımcı olan Metin Kandemir Smile

Metin Abi Bir Numara..Diğerleri Foss Smile
(04-27-2013 06:16 PM)frknleader Yazılan: [ -> ]Bana bir sürü konuda yardımcı olan Metin Kandemir Smile

Metin Abi Bir Numara..Diğerleri Foss Smile

Metin Kandemir moderatör değil ki ?
şukum M.K reyize
akif (ufak) reyiz
Ben hepsini seviyom,hepsi benim bebeklerim Tongue
Bulunduğunuz platformda, talebiniz veya tercih edilmenizle birlikte bir görev üstlendiğinizde, adaletli ve hakkaniyetli bir eylemi etkili kılmalısınız.

Kırmayı hedeflemeyen bir bakış açısı, yok etmeyi düşünen bir eylemle karşılaştığında parçalanır ve herkese olumsuz bir etki bırakır.

Dengenin varlığının dengesizliği algılamaktan ve tartmaktan geçtiğini anlayanlar için dengeyi ayarlamak bir sanattır.Bu sanatı icra eden tüm denge kuruculara sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Oyunuzu bana verin foruma havuz yaptırcam benzinde 1 tl olucak. DOST
Oylara baktımda M.K (Mustafacığım) Vote_Hack.exe açmış Big Grin

(04-28-2013 02:27 AM)rayligh Yazılan: [ -> ]Bulunduğunuz platformda, talebiniz veya tercih edilmenizle birlikte bir görev üstlendiğinizde, adaletli ve hakkaniyetli bir eylemi etkili kılmalısınız.

Kırmayı hedeflemeyen bir bakış açısı, yok etmeyi düşünen bir eylemle karşılaştığında parçalanır ve herkese olumsuz bir etki bırakır.

Dengenin varlığının dengesizliği algılamaktan ve tartmaktan geçtiğini anlayanlar için dengeyi ayarlamak bir sanattır.Bu sanatı icra eden tüm denge kuruculara sonsuz sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

harun usta senin yorumların adamı bitiriyor zaten victory.gif

(04-28-2013 07:17 AM)Akif Reyizz Yazılan: [ -> ]Oyunuzu bana verin foruma havuz yaptırcam benzinde 1 tl olucak. DOST

Asıl oyunuzu bana verin foruma Açık büfe + Açık hava sineması + Benzin 10 kuruş olacak beyfendivictory.gif
MK hack yapıyor
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler