Beyler bugün gittim 50 liraya Hobbit'in blu rayini aldım. Eve geldim açamıyorum. Googleda baya bi araştırdım ama yapamadım bir sürü oynayıcı codec falan kurdum ama olmadı. Bilgisi olan arkadaslar varsa bana sunu indir sunu yap falan desin lütfen.
Tahmin ediyorum DVD-RW kullanıyorsun ve bildiğim kadarı ile ne yazık ki dvd okuyucular blu-ray desteklemiyor
Blu ray okuyucum var hatta mac player diye dandik bir programla açtım ama full olmadığı için ortada yazılar falan cıktı diğer playerlar ile çalıştırmak istiyorum
50 Lira vermek ne saçmalık beyazıttan 5 Liraya değiştirip 10 Liraya yenisini alıyorsun fazlaya kaçmış seninkisi bilgisayarda ise Blu-Ray video oynatıcılar var onlarla açman lazım
(04-26-2013 08:43 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]50 Lira vermek ne saçmalık beyazıttan 5 Liraya değiştirip 10 Liraya yenisini alıyorsun fazlaya kaçmış seninkisi bilgisayarda ise Blu-Ray video oynatıcılar var onlarla açman lazım
Haha şakacı şey seni.Şaka yapıyon dimi lan
sana gelince dene derim
http://www.arcsoft.com/totalmedia-theatre/
splash pro ile birlikte sağlam bi codec ayarıyla işini çözebilirsin umut.
neler yapıyon la bu arada?
Cyberlink'in deneme versiyonu gayet güzel çalıştırdı cevaplar için sağ olun.
(04-26-2013 10:17 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]splash pro ile birlikte sağlam bi codec ayarıyla işini çözebilirsin umut.
Napalım Uğur ya sınav mınav uğraşıyoruz işte 1.5 ay sonra burdayım da oynuyo musunuz la siz MvP falan ?
Bu arada moderatörlük yetkilerim duruyormuş bunu fark ettim şu an nickimin rengini değiştirmekle bitiremezsiniz bu işi

(04-27-2013 04:22 PM)Coolt4nk Yazılan: [ -> ]Cyberlink'in deneme versiyonu gayet güzel çalıştırdı cevaplar için sağ olun.
(04-26-2013 10:17 PM)Cinematique Yazılan: [ -> ]splash pro ile birlikte sağlam bi codec ayarıyla işini çözebilirsin umut.
Napalım Uğur ya sınav mınav uğraşıyoruz işte 1.5 ay sonra burdayım da oynuyo musunuz la siz MvP falan ?
Bu arada moderatörlük yetkilerim duruyormuş bunu fark ettim şu an nickimin rengini değiştirmekle bitiremezsiniz bu işi 
MvP resmi olarak dağıldı ama oynuyoruz yine MvP olarak.