Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Premium Paketleri Hk.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(04-26-2013 05:20 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(04-26-2013 11:25 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Yöneticilerde böyle düşünüyorsa (düşündüklerini sanmıyorum) bu yazıyı kaldırsınlar o zaman.

Alıntı:-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?

-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.

Yöneticilerin böyle düşündüğünü nereden çıkarttın çok merak ediyorum?

Okumadan mı yanıt veriyorsun bu cevabı ? Parantez içini oku lütfen.
Bu konuyu geçtim. Düşünmüyorsan aksini iddaa edenleri uyarman gerekmez mi ? Arkadaş yardım istiyor ve diğerleri buraya değil resmi foruma gidin diyor.Kusura bakma ama benim anladığım bu.
(04-27-2013 01:34 PM)xandecoor Yazılan: [ -> ]
(04-26-2013 05:20 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(04-26-2013 11:25 AM)xandecoor Yazılan: [ -> ]Yöneticilerde böyle düşünüyorsa (düşündüklerini sanmıyorum) bu yazıyı kaldırsınlar o zaman.

Alıntı:-Accountunuz mu çalındı? Ticket mı lazım ?
-3 aylık Gold Premium aldınız ama 2. ay dinarınız mı gelmedi ? Ticket mı lazım ?
-Oyuna girmeye çalışıyorsunuz ama server gözükmüyor ! Teknik destek mi lazım ?
-Seviyeli bir clana girmek istiyorsunuz ama aradığınız clanı bulamadınız mı ?

-Bunlar ve daha fazlası için tek yapmanız gereken üye olmak.

Yöneticilerin böyle düşündüğünü nereden çıkarttın çok merak ediyorum?

Okumadan mı yanıt veriyorsun bu cevabı ? Parantez içini oku lütfen.
Bu konuyu geçtim. Düşünmüyorsan aksini iddaa edenleri uyarman gerekmez mi ? Arkadaş yardım istiyor ve diğerleri buraya değil resmi foruma gidin diyor.Kusura bakma ama benim anladığım bu.

arkadaşım kimse kimseye bu foruma değil resmi foruma git demiyor. Ama eğer sen resmi forumu okumadan, odun gibi oyun oynayıp da, resmi forumda 2.5 dakika sürmeyecek bir şey için buraya gelip konu açtın mı, saçma oluyor. Bu konuyu açtığı sürede resmi forumda cevabını bulacak zaten. Ayrıca forumda warrock oynayan kaç kişi kaldı da cevaplasın o soruyu ?
Maydanozun kilosu kaçaydı? Forumda ki maydanoz bilir cevabını.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler