Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: WarRock Kasma Sorunu
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar warrock kasıyor neden olabilir.

Sistem Özelliklerim:

1 GB RAM

761 MB Ekran Kartı

3.40 İşlemci

Özelliklerimin yettiğini sanıyorum çözüm yolu varmı

S.Eren

Oyunun ayarlarına gir ekran çözünürlüğünü düşürmeyi dene sorun çözülecektir.
761mb ? kaç bit ?
Ayrıca ara bit ekran kartıysa, tahminimce öyle. Adam akıllı performans alamazsın. 1GB ram de gayet düşük, yeterli falan değil. Maksimum grafikte denersen oynayamazsın. Çözünürlüğü düşür detayları mediuma al. Oyun çizgifilmden farksız olacak ama o sistemle başka da şansın yok.
1gb yeterli deil bence.
Aylardır girmiyordum sırf bu konu için girdim ben 6 sene önce yüzüne bakmayacağın bi bilgisayarla çok rahat oynuyordum. Ama 2-3 sene önce herhalde ne olduysa oldu oyunun kasması engellenemiyor. Bütün beta oyuncuları benle hem fikirdir bu konuda, betadan itibaren bugüne kadar gelen süreçte ilk 3 sene gayet güzel oynadık sonra ben bıraktım falan tekrar döndüğümde oyuna sistem yettiremez oldum.

http://www.bhphotovideo.com/c/product/89...ndows.html

Bende bu pc var geçen bi yükleyim dedim bütün oyunları rahatlıkla oynuyorum ama Warrock un kasmalarına, anlık donmalarına engel olamadım. Yani sana söyleyeceğim yalandan germe kendini çok önceleri değil 2-3 yıllık süreci göz önüne alırsak bu oyunun kasması engellenemez bana göre.
1 gb ram 32 bit 256 mb ekran kartı (fansız) 2.50 işlemci ile 2 yıl önce 1 gün boyunca küçük bir kasma olmadan bile oynayabiliyordum ama şuan kafamı çevirmem 2 dakika alıyor Sad
Referans Adresler