(04-24-2013 06:24 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Zafer bende herşeye karışan bi liseliyi ilk defa görüyorum.
"KérémDilşékér" Liseye kaç yıl sonra başlıyorsun ?
Edit : beni facebooktan bir "kerem dilşeker" eklemiş, profil resminde şu var
o sensen, kabul etmeyeceğim, o yüzden soruyorum. Sen misin o ?
Hyr deilim bu benim 10yıl onceki halim gibi bisey canim.
(04-25-2013 04:27 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Hyr deilim bu benim 10yıl onceki halim gibi bisey canim.
Yani bana diyorsun ki , facebookta 10 yıl önceki halini kullanıyorsun ? sübyancı falan mısın ?
Edit:suan goztepede oturuyorum geleli 1sene oldu.ama 6ay sonra tekrar denizliye donecegim.
(04-25-2013 04:33 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Edit:suan goztepede oturuyorum geleli 1sene oldu.ama 6ay sonra tekrar denizliye donecegim.
La "Edit" deyip yeni post atılır mı. Sen içip de mi giriyorsun foruma ben anlamadım ki seni.
Zafer 1.bu bnm kucukluk fotom deil 2.de yorumumda dedigim gibi bazi bilgisayarlarda bole oluyor sen mi icip icip giriyosun
(04-25-2013 05:02 PM)KérémDilşékér Yazılan: [ -> ]Zafer 1.bu bnm kucukluk fotom deil 2.de yorumumda dedigim gibi bazi bilgisayarlarda bole oluyor sen mi icip icip giriyosun
18-20'li yaşlarda olup da facebook'unda küçüklük fotoğrafını kullanan ilk seni görüyorum.Dediklerinede inanmadım açıkçası.40 yıllık dansöz bile bu kadar iyi kıvırtamazdı

Tamam beyler kapatin konuyu.