Beyler avast durduk yere her şeyi tehdit olarak algılamaya başladı her şeyi siliyor, engelliyor ve karantinaya taşıyor eskiden hiç olmadı ilk defa oluyor WRLauncher falan sildi. Oyunların exe dosyalarını siliyor ve yanda kırmızı bi pencere çıkıyor.
Bu sorunu çözmem için ne yapmam gerek?
Kaldır at avast'ı MSE yükle
Bana sorarsan avastı kaldırıp avira kur hem hafif hem sağlıklı her vürüsü buluyor ve bilgisayarda hiçbir sorun çıkarmıyor.

Avira iyidir bu konuda onu beğenmiyorum dersen de Microsoft Security Essentials var Microsoftun programı iyi diye duydum bir bak istersen.
Eskiden ben de Avast kullanırdım da herşeyde birşeyler buluyordu haliyle silmiştim. Ama büyük ihtimal ayarlar kısmında tarama dışında bırakabileceğin konumları seçebiliyorsundur. Yani en azından ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve böyle bir ayar imkanı sunuyor. Açıkçası ben MSE öneriyorum. Zaten indirme konusunda seçici olduğumdan ve oyunları da son zamanlarda olabildiğince orjinal almaya çalıştığımdan haliyle virüslere pek giriş kapısı da kalmıyor ve MSE benim için yeterli oluyor
(04-20-2013 01:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Eskiden ben de Avast kullanırdım da herşeyde birşeyler buluyordu haliyle silmiştim. Ama büyük ihtimal ayarlar kısmında tarama dışında bırakabileceğin konumları seçebiliyorsundur. Yani en azından ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve böyle bir ayar imkanı sunuyor. Açıkçası ben MSE öneriyorum. Zaten indirme konusunda seçici olduğumdan ve oyunları da son zamanlarda olabildiğince orjinal almaya çalıştığımdan haliyle virüslere pek giriş kapısı da kalmıyor ve MSE benim için yeterli oluyor
Bu MSE'nin tam adı ne bilemedim

(04-20-2013 09:21 PM)İnanç Yazılan: [ -> ] (04-20-2013 01:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Eskiden ben de Avast kullanırdım da herşeyde birşeyler buluyordu haliyle silmiştim. Ama büyük ihtimal ayarlar kısmında tarama dışında bırakabileceğin konumları seçebiliyorsundur. Yani en azından ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve böyle bir ayar imkanı sunuyor. Açıkçası ben MSE öneriyorum. Zaten indirme konusunda seçici olduğumdan ve oyunları da son zamanlarda olabildiğince orjinal almaya çalıştığımdan haliyle virüslere pek giriş kapısı da kalmıyor ve MSE benim için yeterli oluyor
Espri yaptıysan hiç komik değil, ciddiysen ben camdan atlıyorum
(04-20-2013 09:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (04-20-2013 09:21 PM)İnanç Yazılan: [ -> ] (04-20-2013 01:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Eskiden ben de Avast kullanırdım da herşeyde birşeyler buluyordu haliyle silmiştim. Ama büyük ihtimal ayarlar kısmında tarama dışında bırakabileceğin konumları seçebiliyorsundur. Yani en azından ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve böyle bir ayar imkanı sunuyor. Açıkçası ben MSE öneriyorum. Zaten indirme konusunda seçici olduğumdan ve oyunları da son zamanlarda olabildiğince orjinal almaya çalıştığımdan haliyle virüslere pek giriş kapısı da kalmıyor ve MSE benim için yeterli oluyor
Bugün forum tam senlik

(04-20-2013 09:30 PM)Zafer Ulaş Yazılan: [ -> ] (04-20-2013 09:21 PM)İnanç Yazılan: [ -> ] (04-20-2013 01:23 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Eskiden ben de Avast kullanırdım da herşeyde birşeyler buluyordu haliyle silmiştim. Ama büyük ihtimal ayarlar kısmında tarama dışında bırakabileceğin konumları seçebiliyorsundur. Yani en azından ben Microsoft Security Essentials kullanıyorum ve böyle bir ayar imkanı sunuyor. Açıkçası ben MSE öneriyorum. Zaten indirme konusunda seçici olduğumdan ve oyunları da son zamanlarda olabildiğince orjinal almaya çalıştığımdan haliyle virüslere pek giriş kapısı da kalmıyor ve MSE benim için yeterli oluyor
Atlayabilirsin